VIDEO. Ministrul Bode, implicat?! De ce a fost ”executat” polițistul care l-a sancționat pe baronul Morega?

VIDEO. Ministrul Bode, implicat?! De ce a fost ”executat” polițistul care l-a sancționat pe baronul Morega?

mai 12, 2021 0

Se încing spiritele în scandalul în care este implicat clanul Morega, din județul Gorj. Jurnaliștii de investigații au probe că Lucian Bode, ministrul de Interne, știa de situația de la Gorj și nu a făcut nimic, ba dimpotrivă: a dat undă verde ”mazilirii” polițistului care a vrut să aplice legea.

Aici, șefii Poliției au undă verde ”executării” unui polițist care a încercat să-și facă meseria după exemplul lui Marian Godină, colegul său din Brașov devenit celebru pentru că a avut curaj să lupte cu mafia de unul singur.

Ziaristul Narcis Daju a publicat un film în care baronul transpartinic Dan Ilie Morega l-a amenințat pe polițistul Răzvan Ghițulescu, din comuna Padeș-Gorj, după ce acesta și-a făcut meseria, oprindu-l în trafic și sancționându-l, potrivit legii.

Ulterior, Morega a declanșat o adevărată campanie împotriva omului legii, transmițând public mesaje adresate conducerii Poliției județene Gorj, prin care sugera ”mazilirea” polițistului.

În cele din urmă, capii IPJ Gorj s-au conformat: polițistul a fost declarat inapt psihologic, a rămas fără drept de a purta armă și a fost mutat tocmai la Călărași.

Jurnalistul Narcis Daju a publicat pe pagina sa de socializare dovada că l-a sesizat pe Bode în legătură cu abuzurile din Poliția Gorj.

https://www.facebook.com/daju.narcis/posts/5637808672926644

Cap de Poliție, implicat în scandalul ”Sex cu minore”??!

Colonelul Drăghiea, acuzat că l-a ”executat” pe polițistul care își făcea treaba

Postarea ziaristului de investigații scoate la iveală un alt lucru grav: șefii IPJ Gorj ar fi șantajabili, urmare a implicării în scandalul ”sex cu minore”, ceea ce ar explica de ce s-au ”executat” după ce baronul Morega a cerut public sancționarea polițistului care l-a oprit la volan.

Mai grav: colonelul Drăghiea, șeful IPJ Gorj, ar fi încercat să scape de implicare în scandalul sexual, punându-și subordonații să o ancheteze pe tânăra care ar fi rămas gravidă cu el!!!

 

 

Postarea jurnalistului Narcis Daju în care dezvăluie că șeful IPJ Gorj e șantajabil

”Scriu aici, că poate Lucian Bode n-a apucat să afle: IPJ Gorj e condus de Decebal Drăghiea, fiul fostului prefect PSD al judetului Mehedinti.
Decebal Draghiea a fost implicat intr-un SCANDAL SEXUAL cu Dalimon Georgiana Elviruta, condamanata pentru prostitutie, cand era minoră.
Domnisoara Dalimon a pastrat PROBE din toate etapele idilei sale cu Draghiea, care au fost arhi-mediatizate, in presa centrala. Exemplu: https://spynews.ro/…/sef-din-politie-inregistrat-in…
Draghiea i-a facut plangere penala, si a dat dispozitie unor subordonati din IPJ Gorj sa o interogheze ore in sir despre ce filmari detine cu seful IPJ Gorj, din ce locatii, in ce ipostaze, si caror ziaristi le-a inmanat. Si politistii s-au executat!!!
Aceste aspecte sunt cunoscute si tinute sub tacere de DGIPI, DGA, Corpul de Control al MAI si de Directia de Control Intern a MAI.
Asa se explica faptul ca seful IPJ Gorj sta drepti in fata unui baron condamnat penal, asa cum este Dan Ilie Morega, si executa intocmai si la timp ordinele pe care acesta i le transmite public.
Practic, Draghiea a fost numit politic in fruntea IPJ Gorj, de PSD, si mentinut in functie de PNL.
Este doar un pasaj din ceea ce se intampla in acesti ani in Gorj, judet capturat de MAFIE.”, a scris gazetarul pe pagina sa de socializare.
Așadar, o mare problemă la vârful MAI! Un șef de Poliție care își sancționează subalternul pentru că aplica legea și la comanda unui baron penal, același șef ar fi folosit polițiști din subordine pentru a mușamaliza un scandal sexual,și, deasupra tuturor, un ministru care n-a mișcat un deget în favoarea legii.

Dovada prin care baronul Dan Ilie Morega le-a cerut public șefilor Poliției județene să ia măsuri cu ”Marian Godină” de Gorj

Baronul Dan Ilie Morega susține că nu a făcut presiuni asupra șefului IPJ Gorj ca polițistul care l-a sancționat pe el în trafic să fie ”mazilit” de șefii lui.

Dar atât într-o înregistrare telefonică la un post de radio din Târgu-Jiu, cât și în presa locală, mesajele transmise de el au fost fără echivoc.

Iată ce declara Morega în ziarul ”Gorjeanul”:

Baronul Morega (centru), între ginerele său, Corneliu Răducan Morega – prefect USR de Gorj (stânga) și nepotul său, Cosmin Morega, primar PSD la Motru

”Din păcate, același polițist pe care l-am reclamat la comandantul IPJ Gorj, Decebal Drăghiea, în urmă cu aproape un an, a comis-o grav. Îi spuneam domnului comandant că a repartizat la postul de poliție din Padeș, un tânăr polițist din Godinești, pe Ghițulescu Răzvan, care în loc să se ocupe în mod corespunzător de comună și să prevină o serie întreagă de încălcări ale legii, el însuși comite abuzuri. Degeaba am discutat însă cu șeful poliției județene… Doresc să-i atrag atenția domnului Drăghiea, foarte sever, înainte de a-l informa pe ministrul MAI, să fie om de comandă, un conducător de comandă a unei instituții de forță care are un număr impresionant de tineri ce au absolvit școala de poliție la apelul de seară, trei sau șase luni”, a declarat Dan Ilie Morega.

Polițistul a aplicat legea și a fost sancționat pentru asta. Cine plătește pentru acest abuz îngrozitor?

Răzvan Ghițescu este polițistul care își permisese să-l sancționeze pe Dan Ilie Morega în trafic. După apelurile baronului, polițistul a fost ”executat” în cele din urmă, deși în declarația de mai sus Morega se plânge că a durat prea mult.

Polițistul a fost declarat inapt psihologic, cumva nebun, a rămas fără armă și a fost alungat din județ, tocmai la Călărași.

În timp ce el a fost sancționat pentru că-și făcea meseria, toți ceilalți au rămas bine-mersi la locurile lor: ministrul Bode, șeful IPJ Gorj cu tot cu minorele sale, baronul Morega cu toți oamenii lui plasați prin mai toate partidele și mai toate funcțiile.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Marian Godină, ”ucis” de clanul Morega (USR-PSD-PNL). România, otrăvită cu ”oameni noi”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.