Ramona Săseanu nu l-a ”sedus” și pe Dan Tăpălagă: ”Este o jignire pentru profesioniștii TVR”

Ramona Săseanu nu l-a ”sedus” și pe Dan Tăpălagă: ”Este o jignire pentru profesioniștii TVR”

mai 12, 2021 1

La propunerea liderului PNL, Ludovic Orban, liberalii au impus un obscur, dar ambițios reporter TVR din Craiova pentru poziția de director interimar al televiziunii publice.

Despre Ramona Săseanu – Moroșanu, breasla n-a prea știut că există ca jurnalist decât în aceste zile, după ce partidul a făcut-o vedetă.

Dar nu doamna Săseanu este în discuție acum. Este dreptul oricărei mediocrități să viseze că într-o bună zi va ajunge mare și să încerce mereu saltul peste propria umbră.

În discuție este cancerul contraselecției care macină instituțiile de stat, prin promovarea incompetenților, mediocrităților și nulităților pe criterii strict politice. Aceasta este relevanța propunerii făcute de PNL. Doamna în cauză, ambițiile ei, ne interesează mai puțin.

Nu are nici o importanță dacă doamna Săseanu va fi director general doar pentru câteva luni, liberalii transmit un semnal politic prin alegerea făcută.

Promovarea acestui reporter anonim, recomandat exclusiv de loialitatea față de PNL, în funcția de director general interimar este o jignire pentru profesioniștii televiziunii publice. Sunt destui acolo care ar fi meritat din plin să conducă instituția.

Propunerea liberalilor este apoi un afront adus tuturor plătitorilor de taxe, din banii cărora funcționează televiziunea publică. O lipsă de respect până la urmă față de presă, jignită in corpore prin această numire ridicolă.

Sursa: G4Media.ro/Dan Tăpălagă

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.