A murit sora fantomei de la Medgidia

octombrie 7, 2009 0

Din România profundă:

  • Etapa disputată duminică în Liga a patra a fost plină de surprize. Partida dintre Dinamo Tătăranu și FC Dumitrești s-a încheiat cu o palmă administrată unui arbitru de către un jucător, iar spectatorii partidei Unirea Pufești- FC Ploșcuțeni au asistat la un scor record: 15-0 pentru gazde.
  • Un hoț a fost prins pentru că i s-a făcut rău și a sunat la salvare. Cetățeanul intrase prin efracţie într-un bar din comuna Urecheni, de unde sustrăsese bunuri în valoare de 750 de RON. După comiterea faptei, plecase către Pașcani, ca să vândă ceea ce furase. Pe drum, din cauza consumului de alcool, i s-a făcut rău, aşa că a sunat la 112 şi a chemat ambulanța. Medicii s-au prins că e ceva în neregulă cu el și, după ce l-au consultat, l-au dat pe mâna poliției.
  • Sucevenii care găsesc muniție neexplodată în câmp nu se grăbesc deloc să o predea autorităţilor. Preferă să o folosească în gospodărie. Un sătean abia a scăpat cu viaţă după ce a vrut să spargă cu un proiectil gheaţa unui râu, iar altul s-a apucat să îndrepte cuie cu ciocanul, folosind ca suport un proiectil din cel de-al doilea Război Mondial.
  • O parte dintre pacientele Maternității Ploiești se externează cu tot cu perne, cearșafuri sau diverse alte obiecte de toaletă din dotarea spitalului.
  • Polițiștii din județul Olt au interceptat în trafic un șofer atât de beat încât nici nu stătea în picioare. Pentru că nu l-au putut testa cu aparatul etilotest, au fost nevoiți să-l transporte pe brațe la Spitalul Județean Slatina, în vederea recoltării de probe biologice.
  • Hai și-un titlu din ziarul ADEVĂRUL: „A murit sora fantomei de la Medgidia”.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.