A propos de dl Tariceanu


  Oare cum trebuie sa se simta fostul presedinte al PNL acum cind are certitudinea ca a fost indepartat din fruntea partidului, dupa ce a devenit evident pentru unii ca nu mai e de nici un folos?
  Cum trebuie sa te simti cind esti aruncat la cos ca o masea cariata?
  Ce trebuie sa fie in sufletul sau acum cind aceeasi oameni care il incurajau si pompau in el (umflindu-l peste masura, asa de mult incit a ajuns el insusi sa creada despre sine ca este un imens om politic) nu mai dau doi bani pe el?
  In octombrie, dl Tariceanu ii spunea dlui Geoana, intr-un filmulet de antrenament, direct si fara echivoc: „Mr Geoana, I fuck you!” Era, inca o data, o formula de joaca, de antrenament!

  Acum, cui oare i-o spune pe bune acelasi lucru?
  PS. Dl Dan Andronic continua sa adune infringere dupa infringere. Mare consultant! Mare de tot! Imens!
  PS2.Valeriu Stoica explica infringerea lui Calin Popescu-Tariceanu prin intermediul a cinci mari enunturi care definesc tot atitea greseli.
  Insist asupra greselii cu numarul cinci: „Ultima greşeala politică care i-a fost fatală a fost totala lipsă de profesionalism cu care a negociat imediat după alegerile din noiembrie 2008, cramponându-se de funcţia de prim-ministru, a compromis şansa PNL de a rămâne la putere. Ceea ce nu ştiu mulţi dintre membrii PNL este că PDL a oferit în cadrul negocierilor poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi paritatea în guvern
  Si subliniez: „PDL a oferit în cadrul negocierilor poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi paritatea în guvern„.
  Ce spuneti? Daca a fost intr-adevar asa, atunci dl Tariceanu a fost un super-jalnic negociator…
  🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here