Accident 2 mai. Profesorul polițiștilor din Constanța este rudă cu Vlad Pascu

Accident 2 mai. Profesorul polițiștilor din Constanța este rudă cu Vlad Pascu

septembrie 5, 2023 0

Apar dezvăluiri șocante despre tragedia din 2 Mai. Șeful Serviciului Rutier din Constanța, dar și fostul șef al Inspectoratului de Poliție din Județ ar fi fost instruiți cu ani în urmă de o rudă a lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis cei doi tineri. 

Potrivit jurnaliștilor de investigații, Ilie Pascu este o rudă apropiată a șoferului drogat și în relații bune cu tatăl beizadelei ucigașe. Profesorul a predat 24 de ani Drept Penal la Academia din Băneasa. 

Mai mult, chiar și chestorul Constantin Glugă, fostul șef IPJ care și-a dat demisia, i-a fost student lui Ilie Pascu. 

Jurnaliștii dezvăluie că agenții care l-au oprit de două ori înainte cu câteva ore de tragedie l-au lăsat liber pentru că ar fi știut de relația de rudenie a tânărului drogat cu profesorul șefilor din poliție. 

Între timp, supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai au fost audiați. Pe de altă parte, părinții lui Vlad Pascu și cei care au fost în mașină alături de el nu au fost audiați cu toate că detaliile lor ar putea fi importante în dosar.

Supraviețuitorii tragediei de la 2 mai au dat ieri primele explicații la parchet despre ce s-a întâmplat în noaptea în care beizadeaua drogată i-a spulberat cu mașina de lux.

Nu știm de ce nici până acum părinții beizadelei nu au fost audiați, potrivit unor informații tatăl lui Vlad Pascu a plecat deja din țară. De asemenea, un mare mister rămâne cine a fost împreună cu Pascu junior în mașina de colecție în noaptea accidentului teribil. 

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.