Adina Alberts, gata să dea lovitura în afaceri: cere donații pentru a continua ”lupta” cu vaccinurile

Adina Alberts, gata să dea lovitura în afaceri: cere donații pentru a continua ”lupta” cu vaccinurile

aprilie 6, 2021 0
Adina Alberts, medic estetician și campioană a teoriilor conspirației pe tema pandemiei, nu mai poate. Sau ar mai putea, dar nu mai vrea. Totuși, e dispusă să continue ”lupta”, dar cu o condiție: să primească donații de la cei care cred în ideile sale. 
Iar ideile Adinei Alberts sunt mană cerească pentru alde Șoșoacă, Simion, Diplan, Bittman și alte voci ilustre ale pandemiei, care fac orice numai să ajute autoritățile sanitare nu. Dimpotrivă, fac rău. Mult rău. Pe unii i-au bulversat așa de tare încât au ajuns să nu mai creadă în nimic: mască, distanțare, vaccin și chiar medici.
Mai nou, doctorii au ajuns să fie făcuți ”criminali”.
Haosul este urmarea firească a acestui asalt cu fake news și salvatori de conjunctură, cum este și cazul ”doctoriței-minune” de la Oradea, care au creat repulsia unora față de spital sau oxigen, de parcă pe Terra omul poate trăi respirând Heliu sau CO2.
Ba că vaccinul ”e experimental” (de aceea, o lume întreagă vrea să-l folosească, dar nu e de ajuns), ba că ivermectina ne salvează (dar Europa nu a aprobat-o), ba că suntem ”cobai” etc., Adina Alberts este o perpetuă sursă de subiecte controversate, care a adunat suficienți adepți încât să treacă la nivelul următor: ”monetizarea” lor.
Postarea de mai jos de pe pagina sa de Facebook exact asta face. Așadar, nu uitați cei care nu v-ați săturat încă de această pandemie, dacă vreți ca Adina Alberts să ”lupte” în continuare ca până acum, donați!
Între timp, unii își vor ”dona” viața…

Mesajul Adinei Alberts prin care cere donații de la susținătorii ideilor sale

Dragii mei,
De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens. Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță. Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.
Pentru adevăr!
Pentru sănătatea noastră a tuturor!
Vă invit să donați aici! Mulțumesc
👇👇👇👇
Sursa foto: facebook/Adina Alberts
NOTĂ: acesta este un articol de opinie
Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.