Adrian Nastase, probabil ca vei ajunge la Rahova!

octombrie 11, 2008 0

Vineri, la Mizil, conform relatarii corespondentului Cotidianul: „“La finalul celor trei ore de discursuri, recitări şi cântări a la Cenaclul Flacăra, Adrian Năstase a avut parte de o surpriză electorală: contracandidatul pedelist, Mircea Staicu, fost subaltern al său, i-a cerut un autograf pe “Codul Zambaccian”. Acum dacă tot am cumpărat cartea, m-am gândit să mi-o şi semnaţi”, şi-a făcut intrarea Staicu. “Cum? Ai cumpărat-o?”, a reacţionat fostul premier, care anunţase anterior că a adus cu el 200 de volume pe care le va distribui gratuit celor prezenţi.
Uluit de solicitarea inedită, dar politicos ca un diplomat de carieră, Adrian Năstase i-a strâns mâna adversarului de colegiu şi i-a scris o dedicaţie pe prima pagină a volumului: “Succes (parţial)!”. Cu trofeul în braţe, Staicu a declarat pentru cotidianul.ro că va dona cartea deţinuţilor de la Penitenciarul Rahova, “să citească şi ei gândurile fostului premier”. ”
Tot articolul, aici!
Domnule Nastase, a propos de Rahova,  dati-mi voie sa va aminesc un proverb chinezesc: orice drum de o suta de mile incepe cu primul pas!
Nu se poate sa nu il stiti 🙂
P.S. Nu exista multi oameni in Romania care sint in stare sa faca intr-un text economia inteligibila pentru nespecialisti. Omul care tine acest blog face parte din aceasta minoritate pretioasa. Marturisc ca ii citesc postarile cu multa curiozitate si cu mult profit. Doar neatentia mea m-a facut sa nu il am pina acum in blog-roll.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.