Adrian Severin vorbea despre atitudini schizofrenice?

mai 19, 2009 0

Intr-una din ultimele si tot mai desele sale iesiri publice mizerabile, „diplomatul” Adrian Severin (omul care a dat vina pe unii politicieni pentru simplu fapt ca apa are o treime oxigen si doua treimi hidrogen!) spune ca discursurile demoagogice ale lui Traian Basescu sint „schizofrenice”. Nu e de mirare ca atunci cind vine vorba despre T Basescu, Adrian Severin – a dovediat asta in multe rinduri – e ros de o frustrare imensa pe care si-o controleaza tot mai greu.
Insa, apropo de schizofrenie:
– va mai amintiti ca de 1 mai, dl Severin a avut un punct de vedere neobisnuit fata de restul social-democratilor, condamnind faptul ca exista lideri politici care considera ca romanii sint un popor de pomanagii, condamnind pomanagismul de genul celui promovat de MVanghelie in Parcul Izvor?
– la scurt tip dupa acea declaratie, ASeverin a participat alaturi de Vanghelie la o sedinta de mobilizare a social-democratilor.
-iar acum, ne informeaza propmt Cristian Preda, dl Severin apare in afise alaturi de MVanghelie care este si care, normal, garanteaza pt Adrian Severin.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.