”Am vecini care abia o duc de azi pe mâine, au stringentă nevoie de bani”

”Am vecini care abia o duc de azi pe mâine, au stringentă nevoie de bani”

martie 18, 2021 0

”De la rațiune la disperare! Am pornit de la o știre de astăzi care emană sentimente contradictorii, fără niciun punct comun cu declarațiile politice din România gen ,,Șoșoacă, G.Simion, Catarama &co”.

Subiectul din știre vorbește pur și simplu ca un strigăt de disperare al familiilor care trebuiesc să lucreze și nu au pe nimeni în grija cărora pot lăsa copiii.

În principiu italienii au avut o experiență destul de urâtă anul trecut cam pe vremea asta, Covid19 a lovit destul de tare în zonele din Lombardia și au înțeles că trebuie să respecte indicațiile medicilor, dar, oameni buni, este un an de când ei suportă aceste rigori.

Am vecini care abia o mai duc de azi pe mâine, au copii, au rate( inclusiv la locuințe), au stringentă nevoie de bani, este încă iarnă și cheltuielile de întreținere sunt mai mari, să nu mai punem în calcul Sărbătorile.

Discursul este unul singur: indicele de vaccinare procentual merge destul de lent, iar oamenii sunt panicați. Producția vaccinului Sputnic s-a stabilit a se face într-o localitate din Lombardia, iar Astra-Zeneca a fost suspendat. Nu intru în polemici, doar semnalez fapte.

Cert este ca deja se vorbește despre o pauză de Lockdawn înainte de Paștele Catolic. Din câte observ în jurul meu (strict zona în care locuiesc), oamenii sunt ok, nu sunt cazuri pe toată strada mea, ceea ce-mi dă siguranță.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.