Andrei Caramitru: ”CCR hotărăște: UE, SUA și NATO sunt agenturi străine. Muje lor. Amin”!

Andrei Caramitru: ”CCR hotărăște: UE, SUA și NATO sunt agenturi străine. Muje lor. Amin”!

iulie 5, 2021 0

Anunțul Comisiei de la Veneția prin care recomandă României desființarea Secției Speciale pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SSIIJ) – o creatură-monstru înființată de regimul Dragnea-Tăriceanu cu ajutorul magistraților vânduți mafiei politice – lasă nerezolvată o chestiune vitală.

Este vorba de blocajul față de această măsură inițiat deja de Curtea Constituțională a României (CCR), care refuză să recunoască supremația Uniunii Europene față de legislația națională, în ciuda faptului că tocmai Constituția României prevede această subordonare a legislației interne față de cea comunitară.

Practic, cu ajutorul CCR, forțele străine de interesele occidentale ale României lovesc, din interior, în apartenența țării noastre la Uniunea Europeană, de vreme ce instituția-cheie întru apărarea democrației acționează exact împotriva democrației, prin nerespectarea puterii legii europene, România fiind țară membră UE din 2007.

Din acest motiv, Andrei Caramitru a izbucnit pe Facebook:

”Breaking news !!!!
“Decizia 669/2021
Curtea Constituțională a României HOTĂRĂȘTE :
Art. unic : UE, NATO, SUA, Veneția si comisiile lor sunt decretate agenturi străine, ostile statului național român și poporului român, neconstituționale și anti-ortodoxe.
Noi aici pe veci stăpâni. Muje lor. Amin. Semnat, tov. V. Dorneanu”

 

Comisia de la Veneția nu se opune desființării Secției de Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și recomandă eliminarea articolelor din lege care creează o superimunitate pentru magistrați.
„Comisia de la Veneția salută intenția autorităților române de a reforma sistemul judiciar și de a restabili atribuțiile procurorilor DNA și DIICOT și înțelege că primul pas urgent în această reformă mai largă este desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție”, se arată într-un comunicat al Comisiei de la Veneția.
Forul internațional recomandă totodată eliminarea unor articole de lege care conferă o superimunitate magistraților.
Foto principal: colaj-caricatură CCR/sursa: Facebook.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.