Andrei Caramitru, de partea lui Ciucă: ”Vrem sa nu avem guvern, fix înainte de atacul armat al Rusiei?”

Andrei Caramitru, de partea lui Ciucă: ”Vrem sa nu avem guvern, fix înainte de atacul armat al Rusiei?”

ianuarie 19, 2022 1

Analistul Andrei Caramitru arată încă o dată că are puterea să înoate împotriva curentului, dacă în joc este o miză mai mare decât dreptatea unora împotriva altora.

Scandalul de plagiat în care e implicat mai nou numele premierului Nicolae Ciucă nu-l încălzește pe incisivul analist să se urce și el pe valul celor care îi cer demisia primului-ministru, dintr-un motiv simplu: instabilitatea țării, într-un moment de mare criză regională, cu Rusia gata să declanșeze invazia Ucrainei, la doi pași de România.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Caramitru admite că plagiatul e o bilă neagră, dar pledează pentru ca România să nu se afunde întră-o criză și mai mare, după cea provocată până de curând de USR și PNL.

Mesajul dur al lui Andrei Caramitru împotriva ”hater”-ilor

Teoretic aveți dreptate – oricine a făcut o belea trebuie sa plătească, inclusiv cu plagiatul care de fapt e un furt. Ok.
Însă – totuși oameni buni. Haideți sa gândim un pic. Vrem sa nu avem guvern chiar acum fix înainte de atacul armat al Rusiei pe Ucraina ? Ne ajuta cu ceva concret sa nu avem comanda in palatul victoria ? Pe cine ar ajuta asta fix dar fix acum? Dacă nu Știați – dacă Ciucă își da demisia cade imediat tot guvernul, așa e constituția … sunt de acord sa pice, ar fi meritat asta, dar DUPĂ ce știm ce naiba se întâmpla dacă e război sau nu.
Băieții din Kremlin mor de râs cred când văd cât de prosti si influențabili suntem… si cât de ușor ii folosesc pe unii naivi gen usr in scheme de astea 🤦‍♂️
Hai cu hate-ul acum in comentarii, știu știu…. Oricum nu înțelege nimeni nimic, asta e țara.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.