Antivaccinistul lui Șoșoacă, amenințat și acuzat că nu are COVID: ”Vaccinați-vă, dragii mei!”

Antivaccinistul lui Șoșoacă, amenințat și acuzat că nu are COVID: ”Vaccinați-vă, dragii mei!”

octombrie 6, 2021 0

Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari anti-Covid de la Zalău și promotor al partidului AUR a fost internat la Terapie Intensivă, din cauza infectării cu virusul pe care l-a negat, Covid-19. De pe patul de spital, intubat, recunoaște că a greșit și face campanie pro-vaccin.

”VACCINAȚI-VĂ, DRAGII MEI. MIE ÎMI PARE RĂU CĂ NU M-AM VACCINAT. NU LĂSAȚI SĂ TREACĂ TIMPUL. Îmi pare rău că am fost contra vaccinării și contra covid. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor și îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o pentru ei”, a scris sălăjeanul antivaccinist de pe patul de spital, însoțindu-și postarea de un selfie prin care arată că este la spital.

Cu toate acestea, mulți dintre cei care l-au urmărit online și-au exprimat neîncrederea și îl acuză că a trecut de partea cealaltă.

”Sincer am impresia că nici nu ai față de bolnav”, ”Te faci de râs serios”, ”Da oare cât ai alergat și transpirat cu găleata nu se putea face o pneumonie? Chiar nu mă așteptam. Nu mă face sa îmi schimb părerea”, sunt doar câteva din comentariile prin care unii își exprimă dezacordul față de noua poziție a fostului antivaccinist.

Mai grav, unii îl acuză că e plătit sau îi transmit mesaje urâte, amenințătoare, scrie Graiul Sălajului.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.