Ar fi fain sa se enerveze Sorin Oprescu

februarie 24, 2009 0

Poate ca va mai amintiti – Sorin Oprescu a spus ca, daca se va enerva rau de tot, va candida la presedintia Romaniei in toamna acestui an.
Eu unul mi-as dori asa ceva. Ar fi super!
Ginditi-va ca SOprescu a mai fost invins de Traian Basescu in 2000! Mai ginditi-va ca in cursa pentru presedintia Romaniei are toate sansele sa intre si Mircea Geoana. Un alt invins al sefului statului, in 2004, de data asta.
Dl Geoana – garantat de Vanghelie! – ar putea sa fie mai relaxat cind va vorbi despre platforma Magurele. Dl Oprescu, probabil, nu ar mai repeta nastrusnica idee cu autostrada suspendata paralela cu inelul circular.
Bun, pentru mine, ideal ar fi ca in cursa din aceasta toamna sa intre si Adrian Nastase – invins de Traian Basescu tot in 2004, dar la prezidentiale. Sansele sa se intimple una ca asta, de acord, sint minine. Dar PC-istii il asteapta cu bratele deschise pe ANastase sa ii reprezentinte in competitia electorala suprema. Ca sa nu mai vorbesc de ziaristii-latrai ai lui Voiculescu, cam derutati de miscarile de trupe de pe scena politica autohtona 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.