Armata ”Șoșoacă&co.” primește lovitura de grație: Pfizer ”inundă” România cu doze de vaccin anti-COVID

Armata ”Șoșoacă&co.” primește lovitura de grație: Pfizer ”inundă” România cu doze de vaccin anti-COVID

aprilie 4, 2021 0

Nu există lovitură mai mare împotriva clanurilor conspiraționiste din România decât vaccinarea masivă a populației.

Adică, exact ce fac românii la acest moment, care au ales să le dea lovitura de grație unor Șoșoacă, Pompiliu Diplan, George Simion&co, programându-se masiv pentru vaccinare.

Dovadă că România alege calea dreaptă este numărul mare de vaccinuri trimise aici de marile companii farmaceutice.

511.290 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech vor ajunge luni în România, potrivit unui anunț făcut duminică dup-amiază de Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Noua tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech va fi livrată pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră.

„Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă”, precizează sursa citată.

Astfel, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din București, cât și din țară, dozele fiind distribuite după cum urmează:

Până la acest moment, România a recepționat 2.863.439 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 2.641.069 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

„În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România în tranșa curentă, cât și în tranșele anterioare, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și centrele regionale de depozitare, prin direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București. În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, săptămânal, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației”, mai arată CNCAV.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.