Armata ucraineană câștigă teren: o nouă victorie lângă Sevastopol

Armata ucraineană câștigă teren: o nouă victorie lângă Sevastopol

septembrie 21, 2023 0

Armata ucraineană revendică o lovitură de succes asupra postului de comandă rusesc al Flotei Mării Negre, lângă Sevastopol. Rusia atacă Ucraina cu 24 de drone peste noapte şi distruge un depozit petrolier la Kremenciuk. O bază aeriană rusească a fost sabotată la sol de agenţi ucraineni.

Institutul pentru Studierea Războiului, în raportul lor din 20 septembrie, a analizat un apel video postat de membrii Batalionului 1 mobilizat al Rusiei al Regimentului 1442 din regiunea Altai. Soldații au susținut că și-au abandonat echipamentul militar în zona Klishchiivka, situată la șapte kilometri sud-vest de Bakhmut, după ce au primit ordine de la comandamentul militar rus să formeze un grup de asalt și să atace în direcția Bakhmut.

Combatanții au spus că comandamentul militar rus a început să trimită pe linia frontului diferite tipuri de militari, inclusiv soldați care acum se află într-o pauză în spatele frontului, fără a le oferi acces la cartușele de artilerie adecvate.

Rusia susţine că 19 drone au fost doborâte peste Crimeea
Ministerul rus al Apărării susţine că un atac pe scară largă cu drone are loc în Crimeea ocupată de ruşi. Rusia susţine că a doborât 19 drone până acum. Explozii au fost raportate la Novofedorivka, Saky, Evpatoriya, Dzhankoi şi Balaklava.

 

Sursa: Newsinn

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.