Asalt extremist asupra votantei USR care s-a dezis de USR. Reacția româncei din Germania

Asalt extremist asupra votantei USR care s-a dezis de USR. Reacția româncei din Germania

octombrie 17, 2021 1

Scrisoarea deschisă publicată pe Vox Publica de o româncă din Germania, care a votat USR dar s-a declarat dezamăgită de formațiunea condusă de Dacian Cioloș, i-a atras acesteia un val de atacuri și injurii în privat și public din partea susținptorilor extremiști ai partidului care a ieșit de la guvernare.

Într-un mesaj publicat la finalul articolului cu titlul ”Pentru mine, USR a murit. M-am lăsat păcălită de acești presupuși salvatori”, Ana Maria Amalia povestește pe larg ce val de violență a declanșat destăinuirea ei despre dezamăgirea pe care i-a produs-o comportamentul iresponsabil al USR, care a dat jos Guvernul Cîțu, în plină pandemie, fără să aibă nicio soluție de guvernare.

Într-un alt mesaj trimis redacției decât cel care a stat la baza primului articol, Ana Maria Amalia (acesta este numele pe profilul său de facebook) spune că a primit multe injurii și amenințări.

Cum are contul de Facebook blocat 27 de zile, a ales să le dea tuturor un răspuns printr-un mesaj publicat la articolul inițial.

 

Mesajul cititoarei care a fost asaltată de mesaje violente ale extremiștilor USR

Dacă aș avea posibilitatea, le-as răspunde așa:

„Încă de la inceput vreau să precizez că nu sunt plătită de nimeni sa fac propagandă sau să denigrez un partid sau altul !Sunt un simplu cetățean al României cu drept de vot care de-a lungul timpului și-a pus speranțe într-un partid sau altul!Nu mă gândeam că simpla mea opinie va starni atâtea controverse ,unii dintre voi chiar ați încercat niște manipulări sau înjuri prin mesaje private !Ce am vrut de fapt să subliniez este că indiferent de preferinta politică pe care o avem nu este sănătos să devenim fanatici și credulu!Indiferent pe cine am susținut nu permit nimănui să-mi bage cu pumnul în gură „adevărul ” dorit de unii sau de alții!Nu sunt o expertă în politică și imi asum greșelile dar am capacitatea de a selecta știrile și informațiile pe care vreau să le cred!Mă agasează psihic persoanele care vor să își impună cu forța punctul de vedere și nu acceptă sub nici o forma argumente sau o discuție civilizată !Am fost întotdeauna o susținatoare de dreapta și am luptat pentru idealurile și principiile mele,și nu accept să fiu călcată în picioare doar pentru că refuz să fiu manipulată ,refuz sa imi fac idoli politici și sa-i urmez cu orbire ca pe Mesia!Imi cer scuze față de cei pe care i-am jignit atunci când incercam sa iau apărarea partidului USR sau vreunui membru USR!De asemenea imi cer scuze și față de cei pe care i-am jignit încercând să le sugerez că vaccinarea este soluția !Intenția mea a fost bună ,am încercat să le deschid ochii tuturor celor care încă cred in teorii ale conspirației și în manipulările antivacciniștilor!Dar până la urmă cine sunt eu să îmi dau cu părerea?Sunteti liberi sa faceti ce vreți atâta timp cât noaptea dormiți liniștiti !Multă sănătate tuturor și nu lăsați poltica să vă dezbine ,sa vă amărască sufletul și să vă umple inima de ură!Bucurați-vă de viata și iubiți-vă și împăcați-vă cu voi înșivă, căci Dumnezeu este iubire !”

VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Asalt extremist asupra votantei USR care s-a dezis de USR. Reacția româncei din Germania
 1. Dunn

  Din pacate foarte putini oameni inteleg natura de secta religioasa a USR.

  Cu adeptii USR-ului nu se poate discuta rational. USR este o imensa „echo chamber”. Orice disonanta este suprimata frenetic. Singurul lucru care conteaza este discursul lui guru Ciolos.
  Calitatea umana este la fel de proasta ca la PSD, caci nicaieri nu am vazut mai bine ceea ce se cheama „confirmation bias” si „group thinking”. Nu ai sa vezi in USR voci, alternative, idei. Doar un discurs unic si INEPT.

  Cam asa functioneaza USR. Ar sa poarte numele de secta Ciolosista.

  In realitate, dincolo de declaratii si prefacatorie, USR este o oficina de spionaj franceza. Atat. Nici mai mult nici mai putin.

  Francezii, si vorbim de cel putin 70 de ani, sunt mai preocupati sa-i puna piedici lui Oncle Sam, nu ofera absolut nimic in materie de securitate, sunt prieteni cu rusii si li s-ar parea tres jolly sa scape de neamurile proaste din balcani pasandu-i sub bocanc rusesc in schimbul unor avantaje economice si credinta ca mai semnifica ceva si in secolul 21.

  USR este la fel de periculos pentru Romania, ca PSD, AUR si Biserica Ortodoxa.

  Criza actuala se datoreaza in intregime USR-ului si jocurilor mizerabile facute de derbedeii politici Barna, Ciolos, Voiculescu, Stelian Ion. Cum pot fi numite altfel contrele, sabotajele, inganatul, mintitul si intoxicarile practicate in vazul tuturor.

  Oamenii nu trebuie judecati dupa ceea ce spun, ci dupa efectele faptelor lor. Iar faptele acestor borfasi vorbesc de la sine.

  octombrie 19, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.