AUR nu se face bine! Deși Șoșoacă e OUT, partidul are acum probleme cu vaccinarea copiilor

AUR nu se face bine! Deși Șoșoacă e OUT, partidul are acum probleme cu vaccinarea copiilor

iunie 3, 2021 0

Partidul lui George Simion nu renunță la ideile conspiraționiste care au blocat la vaccinare aproape jumătate din Românie și au produs mii de pierderi de vieți nevinovate.

Deși liderii AUR au mai făcut curățenie în interior, spiritul Dianei Șoșoacă dăinuie bine-mersi când vine vorba de campania de vaccinare.

Alianţa pentru Unirea Românilor solicită Guvernului să reconsidere acţiunea de vaccinare a copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani, despre care spune că este „nejustificată”.

„AUR consideră nejustificată urgenţa cu care Guvernul României a hotărât demararea campaniei de vaccinare în rândul copiilor, la doar câteva ore după ce Agenţia Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea vaccinului COVID-19 de la compania BioNTech Pfizer pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. (…) AUR cere Guvernului să reconsidere decizia cu privire la campania de vaccinare a minorilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, o măsură fără fundament ştiinţific, care încalcă flagrant principiile morale ale politicilor publice consacrate interesului suveran al copilului”, susţine Alianţa, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

În opinia AUR, motivaţia Guvernului de a vaccina şi copiii şi adolescenţii pentru a obţine o „ipotetică” imunitate de turmă este „un act imoral şi supune această categorie de vârstă unui potenţial risc major, fără să existe vreun beneficiu susţinut ştiinţific, aceasta în contextul în care în rândul copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani mortalitatea şi morbiditatea cauzate de COVID sunt, statistic, zero, măsura este arbitrară şi nelegitimă”.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.