Băsescu se referea la ai lui sau ai altora? Romantismul alb. TRU

decembrie 1, 2008 0

„Şi poate că votul din 30 noiembrie poate fi o realitate în care ne putem descifra. Dacă intră în Parlament oameni despre care ştim lucruri rele, va trebui să ne întrebăm: Oare de ce românii, care sunt exigenţi cu clasa politică în viaţa de zi cu zi, le-au dat un nou mandat? Ştiu eu?”
Asta ar fi citatul zilei si intrebarea ar fi dacă Băsescu se referea la ai lui, din PDL ma refer, sau ai altora. S-au dat multe voturi unor oameni aiurea sustinuti de partide puternice. Nu se schimba mare lucru. Dar resemnarea lui Basescu pare sa coincida cu dezisterizarea votului de care vorbeam. E timpul sa-si asume cineva sa mai si faca ceva cu patati corupti cum or fi (pina cind vor fi si dovediti), numai să facă.
Romantism alb
aproape 300 000 de romani au bagat in urne vot alb. CTP teoretiza ca un astfel de vot ajută cîştigătorul alegerilor. Eu cred că asta e valabil pentru ăia care nu se duc deloc. Cei care se duc şi vîră buletinul alb exprimă exigenţă, speranţă, tot felul de prostioare romantice care nu impresionează oameni de partid. Dar care pe mine mă dau gata. Poate şi din motive livreşti, Saramago… am mai dat exemplul ăsta…
Victimizarea e la post 
Traian Ungureanu ma mai dezamageste cu încă un text de o deznădăjduitoare victimizare. Şcoala Liiceanu merge uns. Acum vede marea hidră care a vrut răul PDL cum a lucrat cu presa si sondaje pentru a ajuta PSD-ul. penibil. Aş vrea să-l liniştesc. Neculaie de la Braşov va fi senator şi va împrospăta aerul oligarhic din Parlament. ca să dau aşa un exemplu.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.