Basescu si sleahta de prostanaci

mai 19, 2007 0

De acum e sigur: nu mai avem doar un singur prostanac, cel numit ca atare de Ion Iliescu, seful actual al PSD, Mircea Geoana. Lista s-a marit, in mod oficial. Pe scurt, ce imi vine acum in minte: Ion Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, Verestoy, Tariceanu (pe care, apropos, ati remarcat ca la discusul de la ora 20 nici nu l-a enumerat, ca si cum nu ar exista), Orban, Dan Voiculescu.
Prostanci sint si in mass-media. Le stiti numele, la fel de bine ca si mine.
Doi. Inca o data, romanii au dat, cum spune Geoana, un nou „examen”; l-au trecut cu bine, iar majoritatea politicienilor, l-au picat rusinos inca o data.
Trei. La fel ca si azi dimineata, la fel cum am simtit in toate aceste zile de dupa suspendarea presedintelui (a propos, eu pastrez discursurile celor care au vorbit la acel moment rusinos si imi tin promisiunea – sa le folosesc ca pe o oglinda in care, desi poate ca nu vor, e igienic ca ei sa se vada), VREAU SCANDAL. Scandalul e obligatoriu daca vrem sa mergem mai departe, catre normalitate si decenta. Scandalul e inevitabil, in conditiile in care de la personaje publice incapabile sa interpreteze o alta partitura mai curata. Scandalul e, in fond, un alt nume pentru un viitor mai bun pentru Romania.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.