Basescu, Tariceanu, Geoana, hai la greva cea mare!

octombrie 24, 2008 0

Si sa fie una cum n-a mai vazut Piata Victoriei! Sa iasa medicii si infirmierele, functionarii publici brat la brat cu ceilalti bugetari proletari… Sa fie greva nenicule! De ce doar profesorii sa aiba salariile marite si doctorii nu? De ce sa aiba pensionarii venituri mai mari, iar unii care muncesc la stat sa stea pe bani mai putini?
Deh… prostia a fost facuta, acum e timpul sa fie platita. Tariceanu nu prea are ce face, pt ca impreuna cu PNL a sprijinit si direct, si indirect acesta situatie. Geoana si PSD l-au sprijinit in Parlament pe Tariceanu. Basescu a promulgat prostiile celor dintai pentru ca ii lasa sa-si rupa singuri gatul si reuseste sa strice in cateva minute tot ce a facut Isarescu intr-o saptamana.
In betia unei greve apocaliptice, durerea de cap a politicienilor romani este provocata doar de apropierea alegerilor. Basescu, Tariceanu, Geoana, hai si voi la greva… dincolo de cordonul de jandarmi… cu sepcute si cu fluiere… Ce ziceti, va crede cineva ca sunteti de partea lor?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.