Basescu Traian added you as a friend on Facebook. Update!

septembrie 14, 2009 0

Am primit o invitatie pe facebook de la numitul „Basescu Traian„.
Normal, cam la 4-5 ani, politicienii şi-amintesc că există net şi vor să comunice. Normal, am acceptat invitaţia. La alegerile trecute m-a invitat Tariceanu sa legam o frumoasă prietenie.
Pagina vrea să fie foarte activă. Prietenii văd că i se înmulţesc exponenţial cu fiecare oră.
Am însă un indiciu care ne spune că această invitaţie nu poate fi a lui Traian Băsescu: la emisiuni favorite este trecut Mircea Badea si Sinteza Zilei. In rest, echipa îi face treaba, am primit vreo 4 mesaje numai azi cu linkuri si informatii neutre despre activitatea presedintelui. Nu văd deocamdată denigrări făţişe. A se vedea si observatia de aici, paralele-paralele.
Dintre prietenii de pînă la această oră ai (pseudo)presedintelui: dobrovolschi, cristina topescu, andrei boncea, banel nicolita, bamboo, brenciu, ioana tariceanu, iulia vantur, marian vanghelie, miron mitrea, turcescu.
Acest Fake-Băsescu pare a avea în spate admiratori ai lui Crin Antonescu, am aşa un feeling după linkuri, după comentarii. Sau poate mă înşel. Mai ales că mulţi i-au scris cu simpatie lui Basescu, fara sa bage detalii manipulatoare in seama. Poate e chiar el:). Pînă atunci căutaţi-vă cu atenţie prietenii pe facebook.
UPDATE
Valeriu Turcan mi-a confirmat telefonic ca personajul de pe facebook este un fake. Mister rezolvat, asadar:).

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.