Becali plăteşte să fie făcut de râs

octombrie 9, 2008 0

Blogosfera este mai bogată cu un nume şi vreo câteva sute de hectare în Pipera: Gigi Becali. Deci, patronul de la Steaua şi-a făcut blog, nu glob, ca să să moară toate hahalerele. De râs, nu de altceva.
Unu la stână, pardon, la mână, că el nu scrie, doar dictează. Ceea ce mi-e greu să cred. Spre exemplu, cine crede că Becali chiar a dictat lucrurile astea: “De când mă ştiu, spun lucrurilor pe nume. Unora le place sinceritatea mea, altora nu. Cu scrisul nu mă omor. N-am răbdare, iar cu computerul nu sunt prieten. (…) Declar din start că nu voi sta nicio clipă în faţa tastaturii, dar vă asigur că eu sunt cel care dictează textele de pe acest blog. Mai promit că voi găsi întotdeauna timp să răspund la cele mai importante critici aduse de voi, cititorii spuselor mele.” Mie nu îmi prea sună a exprimare becaliană.
Doi la mână, cel care îi administrează jucăria e doar un pic mai trecut prin şcoală decât Becali. Iată cu ce s-ar fi ocupat Becali, potrivit secţiunii « Despre mine » : „Asistenţa şi reintregare socială a persoanelor defavorizate (persoane cu dizabilităţi, familii uniparentale, copii orfani sau parveniţi din instituţiile statului”.becali.JPG
 Alo, domnu’ Becali, dacă plătiţi oameni să vă facă de râs, băgaţi-mă şi pe mine pe listă. Promit să prestez zilnic pentru treaba asta. Hai, aia cu uniparental a fost o scăpare, să zicem, literele mâncate le scuzăm prin aceea că nu aţi tăiat mielul, dar e prea de tot să ajutaţi orfanii parveniţi din instituţiile statului. Daţi-i încolo, ce dreptate socială e asta, pe copiii proveniţi din orfelinate cine îi mai ajută?
PS
Pentru că Becali tot a pătruns pe internet, rog instituţiile statului să verifice dacă nu cumva Armata deţine terenuri în Second Life.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.