Bleen24 – n-ar fi pierdut, daca ar fi avut mai multi ca el

iunie 17, 2008 0

Iata atitudinea care le-ar fi asigurat victoria:
“Aceasta infrangere ar putea fi folosita chiar mai bine decat o victorie. Mult mai bine. Paradoxal, eu cred ca e o oportunitate.
E o noua suspendare. Valul de simpatie si radicalizare din mai 2007 nu a fost folosit cum trebuie de Basescu si de pedelisti. Acum e mai mult decat simpatie si radicalizare. Daca pedelistii ar fi destepti si-ar da seama despre ce e vorba. Nu ne-am intors in 90 si nici in 2004, asa cum s-ar crede la prima vedere. Nu e restauratie. Suntem mai in 2008 decat se poate crede. E o sansa pe care o are PD-L-ul si pe care ar fi bine sa n-o rateze. Oprescu e declicul de care era nevoie. Daca PD-L-ul intelege asta, daca cei din jurul PD-L sau al lui Basescu isi dau seama de asta, in toamna va fi altceva. Cu o singura conditie: in toamna sa avem un PD-L cu forma si substanta, backround solid si comunicare inteligenta. Background inseamna teme politice. Nu teme de campanie. Teme politice. Issues, cum zic americanii. Ar fi primul partid care face asta. Fara generalitati, fara intentii bune, fara binele general, fara patrie si popor inform si diform, fara scuze, fara timiditati, fara intrigi si miscari de cadre, fara tzopaieli sterile si dezlanate, fara lamentari, fara dinozauri. Poate ca ar fi cazul ca si personalitatile (intelectuali e un cuvant stupid) sa nu mai stea pe bara.”
Bleen24 e nick-ul unuia dintre comentatorii de pe site-ul si blogurile Cotidianului. E un vechi si consecvent sustinator al PD-L si al presedintelui Traian Basescu. Din pacate pentru ei, nu-s multi ca el/ea.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.