Blogurile mele

octombrie 10, 2008 0

Primul pas e pe chinezu. Dar rareori citesc mai mult decit titlurile. Nu e genul de scriitura de care sa ma las sedus, desi sunt convins ca e un tip cumsecade si de bun simt. Il deschid primul pentru ca are un blogroll urias si pot ajunge de-acolo pe ce-mi doresc. Si bag sutu, ca sa ajung la turambar. La sutu ma uit la poze si daca scrie mai putin de cinci fraze, il si citesc. Dar, cum spuneam, tinta e turamabar. Una, pentru ca-mi place cum scrie si ce scrie ( ma intereseaza mai putin alea despre rugby, dar ii respect pasiunea asa ca nu ma-mpiedic de-atita lucru). In al doilea rand pentru ca pe blogroll-ul lui gasesc actualizate postarile multora dintre cei pe care-i citesc de asemenea cu regularitate.
Urmeaza, dar nu neaparat in aceasta ordine:
1. zoso.
Imi aduce aminte de adolescenta mea. Inalt, desirat, uritel, tupeist din timiditate, nelinistit de ce se-ntimpla in jurul sau, usor sociopat, inteligent, ironic, cinic. In plus, un radar aproape perfect.
2. ciutacu
E savuros deseori si desi nu impartasesc multe din pozitiile sale politice, il admir pentru ca si le-asuma suta la suta. Nu e ipocrit si din astia chiar sunt putini.
3. groparu
Umor ardelean si magistral.
4.gramo
O stiu doar pe ea (Ramona), dar perechea asta ma da pe spate. Ii admir pur si simplu. Intru pe blogul lor pentru ca fie si numai ideea in sine ma face sa ma simt bine.
5. razvan exarhu
Incredibil de profund. Imi delecteaza intelectul.
6.vlad petreanu
Il descopar pe zi ce trece si-mi place tot mai mult.
7. iulian enache
Imi plac revoltele lui sanatoase si simtul ridicolului. Daca am fi mai multi…
8. dan andronic.
Util de citit printre rinduri. Ma intereseaza pentru ca e vorba de politica.
9.bleen
Habar n-am cine-i dar imi pare destept si onest.
10. blogurile Cotidianului
Inevitabil.
Mai citesc blogurile Hotnews si multe altele, sporadic, la intimplare sau dupa cum mi-e starea de spirit.
Voi? Chiar is curios.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.