…Bodu si Voinescu in vizita la Prigoana Jr.

august 9, 2009 0

…ca sa nu ziceti c-am stat cu mainile-n san prin Chicago, va spun si eu ceea ce stie, poate, tot satul (desi n-am vazut stirea cu pricina prin mass media, dar om sunt – poate mi-a scapat).
Pe scurt: Honorius Prigoana – da, da, fiul… – si-a deschis in Chicago un sediu al PDL (spatiu mare, cartier decent, amenajari pe masura). La 22 de ani, Honorius vorbeste articulat, da din mana cum a vazut prin America, si incearca din rasputeri sa-si creeze o platforma politica de pe care sa se lanseze in politica nationala. Pana aici, nimic rau.
Raul incepe in momentul in care se inconjoara de o armata de insi dubiosi (vezi cazul George Pop – unul dintre cei doi secretari executivi, un secretar general, doi vice-presedinti, doi prim-vicepresedinti, basca un secretar trezorier, ca deh, toti trebuie sa mancam o paine – numarul de mebri: necunoscut), care-i multumesc, fariseic, pentru „suportul moral”. Toata lumea stie ca suportul moral se traduce in dolari frumusei platiti din stipendia tatalui, toata lumea aplauda. Honorius, la 22 de ani, nu clipeste. O ia de buna, zambeste, si-n general se simte ca pestele-n apa. Vorbeste, precum Obama, despre comunitate, despre democratia la firul ierbii.
Urmeaza anuntul-bomba: infiintarea PDL Chicago va fi binecuvantata de vizita unei delagtii PDL „de la centru”, in 18 august, printre ai carei membri [nota pentru website-ul www.pdlchicago.com – e „membri”!] se numara Sebastian Bodu si Sever Voinescu. Astept, cu sufletul la gura, discursurile.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.