Brainstorming contra motiunii PSD

august 19, 2007 0

Vosganian e, pina acum, cel mai panicard in declaratii: pensiile nu se vor mari daca Executivul in functiune va fi doborit miseleste de promisa motiune a social-democratilor. Tariceanu e mai calm si, as zice, mai abil: Geoana a facut mutarea nr 1, dar nu s-a gindit la mutarea 2 si 3. Sugestia e asta: s-ar putea ca liderului PSD sa nu ii pice bine cocosismul de data recenta.
Ce vreau sa spun? Direct: exista o zona unde se fabrica intens argumente impotriva motiunii. Ceea ce am auzit pina acum a fost – parerea mea!- doar un ecou palid. Vom auzi sunete/idei si mai puternice in viitorul imediat.
Se face, cu alte cuvinte, brainstoming impotriva motiunii. Nu mai avem inundatii, nu mai avem (sper – ca eu m-am cam saturat de ea!) canicula, dar nu s-au terminat toate motivele din lume. Mai sint, de pilda, poduri si piscine de inaugurat; vor fi, dar nu prea curind, si autostrazi ce vor cersi politicieni care sa le taie panglicile de inaugurare. O data, de doua ori, de trei ori, de cite ori va fi nevoie…
Propunere de exercitiu de imaginatie: cum v-ati putea apara, in ipoteza ca ati fi la butoanele PNL, de furia social-democrata?
 PUBLICITATE: Miine, am in ziar un editorial despre ceea ce am numit „Serpilienii PD”. E despre siretenie, motiune, PD, PSD, samd. 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.