BREAKING NEWS. Selly aruncă BOMBA: „Nu mai puneți botul la tot ce vedeți!”

BREAKING NEWS. Selly aruncă BOMBA: „Nu mai puneți botul la tot ce vedeți!”

august 30, 2022 0

Andrei Șelaru, tânărul de 21 de ani cu aspirații de vlogger, cunoscut ca Selly în mediul online, vrea să se facă mare și pace! Sau război!

S-a luat la la trântă cu sistemul educațional din România, dar a gafat și recunoaște, chiar și azi, că „uneori” face și greșeli pentru că este „încă tânăr”.

Dar Selly a mai crescut și a vrut să apară și la televizor. După doar 4 luni „pe sticlă, și-a dat seama, spune el, că „poate dacă avea 30 de ani, altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect”.

Iată ce nota, însă, presa de specialitate despre „performanța” lui Selly în domeniul televiziunii:

„După patru luni de relaţie, Selly coboară de la „prima”. Prima TV a difuzat 13 ediţii Selly Show în cele patru luni de colaborare. Audienţa a fost în jur de 80.000 de români pe TV. Vârful a fost la ediţia de Crăciun (260.000 de români s-au uitat atunci).

Vlogger-ul făcea emisiunea Selly Show, o emisiune ce s-a vrut „late-night”. Producţia a debutat iniţial sâmbătă, apoi s-a mutat joia.

Show-ul nu s-a simţit foarte tare în audienţele pe care le-a scos. Lucrul diferit, în schimb, a fost că emisiunea a atras un public mai tânăr.

Mai zilele trecute, micul Selly s-a visat din nou pe cai mari și a vrut să dea piept cu armata. Iar MApN i-a dat o șansă, ca oricărui tânăr entuziasmat. „Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați?”, nota, într-o postare pe Facebook, Ministerul Apărării.

Din acel moment, atât presa, cât și opinia publică au taxat gestul vlogger-ului de a lua la mișto statutul militar și uniforma. Pus la colț, Selly s-a ambiționat și de această dată și a venit cu precizări care l-au împins și mai rău în ceața minții.

Armata = munca de jos

„Dincolo de caterincă și glume, ideea cu „La muncă!” este următoarea: să creștem respectul pentru munca grea pe care oamenii ăștia o fac în diferite industrii. Pentru că, din păcate, în generația mea este destul de răspândită mentalitatea asta cum că e rușine să ai un job care implică muncă fizică. Că oamenii care mătură strada, spre exemplu, oamenii ăștia nu merită respect. Doar IT-iștii și ăia care stau la birou. (…) E ceva ce pe mine mă revoltă. Pentru că, logic, orice om care muncește merită respect și merită să i se vorbească politicos. Vrem să creștem awareness-ul și să schimbăm un pic percepția față de joburile astea, în special față de joburile considerate munca de jos, munca asta care este stigmatizată. Ideea mea a fost să văd pe bune ce înseamnă să fii soldat pentru o zi, cu bune și cu rele. O să vedeți cam câte lucruri mișto am învățat noi în această scurtă și neintruzivă vizită între băieții ăia care ne apără țara și nu numai”, spune senin Selly, într-un filmuleț pe You Tube intitulat „RASPUNSUL MEU LA SCANDALUL CU ARMATA ROMANA”.

„Nu mai puneți botul la tot ce vedeți!” – acesta este îndemnul lui Selly.
Sfârșit.

Sursa foto articol Facebook

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.