Cap în gură comentatorului de pe net

octombrie 27, 2008 0

Un articol cît un cap în gură, scris de Alexandru Vakulovski. Aparent, e impotriva cititorului de pe net, a aceluia care comenteaza vulgar, a aceluia care injura anonim. Am primit linkul de la un om absolut indignat.
L-am citit şi m-am amuzat, o dată pentru că, dacă elimini înjurăturile e un portret cu oarecare sentiment şi compătimire destinat cetăţeanului de rînd; şi, în al doilea rînd, pentru că e chiar o oglindă perfectă a urii exprimate uneori de „comentatorul de pe net”, protejat de anonimat şi plin de jeg.
Un citat nerecomandat ochilor sensibili:

 atâta tristeţe în viaţa ta, aşa că o nouă zi nu poate începe altfel decât cu o nouă labă, cu care îţi întăreşti bătăturile şi bubele de pe pula ta robinet de pişat. Laba e un ritual pentru tine, nu e ceea ce pare, când copiii te văd pe stradă cu pantalonii pătaţi şi se cacă pe ei de râs, de râs de tine, că eşti un labagiu incurabil.

Ma rog, n-am inteles ce e cu fotografia femeii aleia, semnata tot de Vakulovski – de prost gust cind nu simti limita fictiunii. Dar, una peste alta, eu cred ca e un text plin de umor. Desi am unele injuraturi si mai suculente colectate pe blogul meu. poate ceva mai scurte… vakulovski va fi imediat catalogat: putoi care comite puţoisme, dar cui îi pasă de etichete cînd ai un efect excelent pe pagina de net. Ceea ce te-asteptai sa citesti in josul articolului citesti chiar in titlu. Un efect de oglinda misto.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.