CCR – Ciuma Ciumelor din România. Cine oprește atacul ”halatelor roșii” de la Curtea Constituțională?
România nu mai are bani de pensii și salarii la stat, se împrumută tot mai împovărător pentru a plăti huzurul unor ”clanuri” profesionale care au obținut, prin legi speciale cu dedicați, sume imense de bani pe spinarea majorității populației sărăcite, dar are în schimb bugete frumoase pentru a plăti lunar sume imense pentru existența unor instituții care distrug țara din interior.
Curtea Constituțională a României (CCR) este una dintre ele. Această vacă de muls care suge banii plătiți din greu de cetățeni sub formă de taxe și impozite, ba anulează amenzi în pandemie, ca să moară cât mai mulți români de COVID, ba taie orice încercare de schimbare în bine a statului cum a fost cazul repunerii pe funcției a lui Renate Weber ca Avocat al Poporului, pentru că și ea, alături de CCR, a decis să trimită mii de români la moarte prin infectare cu coronavirus, via sabotarea măsurilor de protecție sanitară prin declararea unora ca ”neconstituționale”.
Prin această metodă a ”neconstituționalității”, CCR a devenit deja un fel de ”Ciuma Ciumelor din România”, aceleași inițiale ca la Curtea Constituțională a României, pentru că întoarce țara în epoca ”ciumei roșii”, a comunismului rezidual care a distrus destinul acestui popor vreme de o jumătate de secol.
Tot prin această metodă, CCR a decis recent să saboteze desființarea SSIIJ, așa-zisa ”SS-Gestapo”, secția înființată de mafie cu ajutorul majorității Dragnea-Tăriceanu pentru a distruge justiția din interior.
Dar iată că apar totuși magistrați care încearcă să oprească acest val de rusificare a României cu ajutorul CCR.
Astfel, Curtea de Apel Craiova a sesizat, marți, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) cerând anularea efectelor Deciziei CCR nr. 390/2021 care susține că Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) este constituțională și impune judecătorilor să nu aplice direct dreptul european (care dezaprobă activitatea SIIJ) în acest caz.
O astfel de sesizare, prin care se solicită CJUE anularea unei decizii CCR pentru că intră în contradicție cu dreptul european, este o premieră în România, au declarat surse judiciare pentru G4Media.
Inițiativa Curții de Apel Craiova apare în contextul unei lungi controverse stârnite de hotărârea Curții Constituționale a României de a contrazice Curtea Europeană de Justiție în privința activității Secției de investigare a magistraților.
În timp ce CJUE susține că aceasta funcționează contrar legislației europene, CCR susține că activitatea SIIJ este constituțională, iar judecătorii români nu pot aplica direct dreptul UE în cazul Secției Speciale. Primul judecător care a decis aplicarea dreptului european este cercetat disciplinar de Inspecția Judiciară pentru exercitarea meseriei cu rea-credință.
Așadar, CCR scoate practic România din UE prin încălcarea dreptului european – suveran față de cel intern. Cine oprește atacul ”halatelor roșii”?