Ce ar trebui sa faca EBA ca sa ii dau votul

mai 19, 2009 1

1. Ca absolventa a unor cursuri de stiinte politice, sa spuna ca in Parlamentul European „independenta politica” este o utopie. Pana si Laszlo Tokes a renuntat la ea. Si, ca atare, sa recunoasca faptul ca o postare intitulata „ziua in care am devenit independenta” e o aberatie.
2. Ca fata de marinar care vrea sa scape de trecutul navigabil al tatalui sau , sa prezinte proiecte in care sa nu  se vada o predilectie pentru transportul pe apa. Mai ales ca dezbaterea despre canalul Rhin Rihn Rin Main Dunare e veche. As vrea sa vad o idee proprie si nu asa ceva.
3. Preluarea unui brand Catavencu (Jurnalul Elenei B) arata din nou o fuga de chestii originale. Poate pe viitor va incerca ceva nou.
4. Imi sta in gat faptul ca scrie pe site-ul ei „Hai sa ne intalnim in fiecare zi sa vezi ce fac eu in mod real!”, dar suntem la jumatatea lui mai si cea mai veche postare despre ceea ce a facut in mod real e de pe 6 aprilie. Dar si tatal ei a mai promis ceva cu intalnirile din Piata Universitatii si a dat-o in bara.
eba
Cum insa nu cred ca va face nici jumatate din cele de mai sus, mai mult ca sigur ca nu o voi vota. Daca n-ai cu ce, macar stai acasa sa nu te vada lumea, sau incerci sa camuflezi armamentul lipsa…. nu te lauzi prin targ…
P.S. Hai ca acu’ chiar ca nu o mai votez:  Mai intai, eu am scris RHIN, ca in franceza…. apoi mi-a atras atentia un comentator ca am gresit… m-am uitat pe blog la EBA si am vazut ca si ea a scris cu H, dar a scris RIHN… Care, dupa cum am vazut aici, nu exista.

Rinul (pe germană Rhein, retoromană Rain, germana elveţiană Rhy, franceză Rhin, olandeză Rijn) este una dintre căile fluviale cele mai circulate din Europa….

Deci de unde o fi izvorat RIHNUL din capul Elenei?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.