Ce le scapa fanaticilor bisericosi

martie 17, 2009 0

Ma amuza teribil sa ii vad pe unii cetateni cum cred ca Romania ar trebui guvernata cu Biblia in mana si nu cu Constitutia. Tipetele isterice ale celor ce  se dau de ceasul mortii pentru ca vor fi introduse pasapoartele biometrice s-au intensificat (pt ca legile isi urmeaza cursul lor firesc si nu pot fi oprite din amvon), desi pot sa pun pariu ca habar nu au ce inseamna acel cip, ce fel de date sunt trecute acolo si mai ales ca nici macar nu sunt constienti de faptul ca acel pasaport reprezinta un act optional, nu obligatoriu. Iar din cate am citit intr-o noua scrisoare a unui „duhovnic al neamului”, nu au priceput nici macar ca legea le permite sa isi scoata si pasaport fara cip, numai ca acesta nu va fi unul permanent, ci provizoriu…adica va avea o valabilitate de sase luni.
Cel mai haios este insa argumentul cu 666. Unde e numarul ala, nu stiu… Toti striga impotriva lui, dar nimeni nu a spus clar unde apare. Dupa cum au lasat-o mai moale si cu argumentele legate de faptul ca Romania ar fi primul stat din Europa care sa adopte pasaportul satanic, dandu-si seama ca e exact pe dos. Insa pe acelasi principiu, inspirat de un comentariu la postarea colegului meu, Cristi Patrasconiu, iata cateva exemple la fel de satanice:
1. Becali=6 litere. Cum sunt trei personaje importante: George, Victor si Giovani (hmmm… si astia au cate 6 litere), putem trage concluzia ca familia Becali e in legatura cu Satana: de doua ori 666
2.Mircea= 6 litere, Geoana= 6 litere, Pesede= 6 litere . Putem deci, si in acest caz sa-l vedem pe Uciga-l Toaca…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.