Cea mai puternica femeie din Romania

septembrie 9, 2008 0

11 pentru Romania. Nu, nu e despre fotbal, desi o oarecare legatura ar fi, avand in vedere ca echipa nationala se apropie din ce in ce mai mult de tipicul unei echipe de fotbal feminin. E vorba despre un concurs, sondaj, luati-o cum doriti. Ideea mi-a venit cand, aseara, la „Fetzele Cotidianului”, cineva a lansat intrebarea daca Elena Udrea e, sau nu e, cea mai puternica femeie din tara. Buuun… Pai daca e, sa vedem, iar daca nu e, atunci cine poate fi.
Mai jos am facut 11 propuneri. Fiecare din voi va putea vota cate doua persoane/zi. La sfarsitul zilei, voi face calculele si voi anunta clasamentul.
Propunerile sunt binevenite si vor aparea a doua zi dupa ce au fost facute in galeria propunerilor. Lunea viitoare, rezultatul….. simplu…
P.S. Desi nu are nici o legatura cu topicul, poate doar prin prisma tatalui uneia dintre candidate, va semnalez ca dezbaterea lansata in urma cu cateva zile  pentru dezvaluirea unuia din multii turnatori ai lui NC Munteanu a ajuns ieri la sfarsit. Adica Damian a iesit din anonimitate. Discutiile pot continua. Toata chestia este aici.

andreea_marin.jpg camelia-sucu.jpg camelia-voiculescu.jpg ninailiescu-128.jpg elena_udrea_poze_haioase_ro1.jpg

ghinescu.jpg kovesi.jpg mihaela_radulescu.jpg monicamacovei.jpg

stela-popescu.jpg tatoiu_monica.jpg

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.