Cine are cele mai bune stiri politice?

septembrie 24, 2007 0

Stire tare pe NEWSIN. Conform unui sondaj realizat de maretul Birou de Cercetari Sociale, cele mai tari stiri politice, cred romanii, sint date de ProTV si Libertatea. e comica de-a dreptul initiativa de a stabili calitatea stirilor prin sondaj. Probabil si cele mai tari stiri culturale le gasim tot in tabloide. Citez de pe NEWSIN:

Sondajul arată că 32% dintre respondenţi consideră că Pro TV este postul de televiziune cu cele mai bune ştiri politice şi că acesta este urmat de Realitatea TV, cu 21%, Antena 1, cu 16,3%, TVR 1, cu 11%, şi Antena  3, cu 7,6%. Sondajul mai arată că 9,3% dintre respondenţi nu ştiu sau nu doresc să răspundă care post de televiziune are cele mai bune ştiri politice. Potrivit reprezentanţilor Biroului de Cercetări Sociale, unele dintre persoanele chestionate au indicat, în acelaşi timp, mai multe nume de posturi.

Nu ma surprinde rezultatul, ci ma revolta genul de intrebare „expert sociologica” care e de fapt o manipulare de doi lei. Asa se completeaza galeria „romanii e prosti”. Corecta ar fi fost formularea „de unde va luati stirile politice”, dar ce sa le ceri? Institutele si „birourile” s-au obisnuit in mocirla ignorantei, acolo ies sondajele bine.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.