Cine il spala pe Gica Popescu?

iunie 30, 2009 1

Nici nu s-a rostogolit bine cazul dosarului (inventat? real?) de colaborator al Securitatii al lui Gica Popescu, ca au si aparut „scutierii”.
E o specie care a prosperat simultan cu aparitia in centrul agendei mediatice a dosarelor de colaboratori ai Securitatii. Sint un fel de spalatori de cadavre de nisa. Nu au citit acele dosare, nu stiu ce au facut oamenii carora le iau apararea, dar, din principiu si, mai ales, din interes, le sar acestora in aparare. Din interes pentru ca, la un moment dat, s-ar putea „sa iasa ceva”. Macar asa, de-o bere, de-o atentie, de-o maslina…
Precizez ca nu „vad” prea clar chestiunea dosarului lui GPopescu si, prin urmare, nu vreau sa spun nimic despre aceasta problema. Insa, va invit sa urmariti cum apar „scutierii”. Cine sint, sa fiti atenti! Si, in egala masura, urmariti-i cum vorbesc!
P.S. Mai precizez, fara sa fiu citusi de putin ironic, ca nu m-am gindit deloc la colegul Rogozanu cind am scris cele de mai sus. Va recomand lectura articolului sau din Cotidianul. Sint acolo puse citeva accente necesare si de bun simt.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.