Cine sunt liberalii care au reacționat dur după atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis

Cine sunt liberalii care au reacționat dur după atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis

septembrie 11, 2021 3

Declarația lui Ludovic Orban a provocat un val de reacții dure în interiorul PNL după ce liderul liberal l-a atacat public pe președintele Iohannis, cel care l-a desemnat premier de două ori, în 2019 și 2020.

 ”Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă”, a declarat Orban, la Dâmbovița, acolo unde a fost să-și promoveze candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, l-a atacat dur pe liderul PNL, Ludovic Orban, după comentariile acestuia legate de președintele Klaus Iohannis – „E regretabil că Orban încearcă să minimalizeze parteneriatul cu Klaus Iohannis”, a spus Popescu pe Facebook.

„Parteneriatul PNL cu presedintele Klaus Iohannis a fost si este unul de durata. Este regretabil ca presedintele PNL Ludovic Orban incearca sa minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu totii.
Ludovic Orban ar trebui sa isi dea seama cat rau face acum PNL si, implicit, romanilor prin aruncarea in spatiul public a unor vorbe incorecte.

Klaus Iohannis este presedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezinta interesele Romaniei la cel mai inalt nivel”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Florin Roman: ”Fără Klaus Iohannis, domnule Orban, PNL nu era acum la guvernare, după ce Dvs ați pierdut alegerile parlamentare ca presedinte al PNL!

Florin Roman și Ludovic Orban

La rândul său, deputatul PNL Florin Roman, cel care a fost împiedicat prin violență să conducă ședința Camerelor reunite ale Parlamentului (pentru care fusese desemnat oficial de Ludovic Orban, prin decizie publicată în Monitorul Oficial), a reacționat și el dur față de atacul lui Orban la Iohannis.

”E clar! Cu Ludovic Orban se întâmpla ceva! Cum sa spui tu domnule Orban ca PNL nu-i datorează nimic președintelui Klaus Iohannis?
Fără Klaus Iohannis, domnule Orban, PNL nu era acum la guvernare, după ce Dvs ați pierdut alegerile parlamentare ca presedinte al PNL! Evident ca de vina sunt alții:))! Iar Dvs v-ați “sacrificat” in scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor, după ce ați dat toți asii guvernării la USR!
Klaus Iohannis a luat 6,5 milioane de voturi? Dvs domnule Orban, ati câștigat vreodată ceva, dar măcar ceva, pe vot uninominal?
Dacă ați uitat, președintele v-a susținut necondiționat. Pana ați luat-o pe cai greșite! Ați ajuns premier cu sprijinul domniei sale! Și asta ați uitat!
Nu Dvs l-ați făcut presedinte pe Klaus Iohannis, cum fără jena, v-ați exprimat! Dvs sunteți ce sunteți pentru ca președintele a fost corect cu Dvs!
Pe liderii liberali i-ați atacat, pe premier, mai nou pe președintele Iohannis! Cam multe fronturi deschise cu colegii, domnule Orban!
Dar, m-am liniștit! Acum sunteți brat la brat cu Barna și extremiștii lui Simion! Acolo va e locul…
Klaus Iohannis e președintele nostru! Nu Dvs!”.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.