Cine sunt liberalii care au reacționat dur după atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis

Cine sunt liberalii care au reacționat dur după atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis

septembrie 11, 2021 3

Declarația lui Ludovic Orban a provocat un val de reacții dure în interiorul PNL după ce liderul liberal l-a atacat public pe președintele Iohannis, cel care l-a desemnat premier de două ori, în 2019 și 2020.

 ”Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă”, a declarat Orban, la Dâmbovița, acolo unde a fost să-și promoveze candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, l-a atacat dur pe liderul PNL, Ludovic Orban, după comentariile acestuia legate de președintele Klaus Iohannis – „E regretabil că Orban încearcă să minimalizeze parteneriatul cu Klaus Iohannis”, a spus Popescu pe Facebook.

„Parteneriatul PNL cu presedintele Klaus Iohannis a fost si este unul de durata. Este regretabil ca presedintele PNL Ludovic Orban incearca sa minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu totii.
Ludovic Orban ar trebui sa isi dea seama cat rau face acum PNL si, implicit, romanilor prin aruncarea in spatiul public a unor vorbe incorecte.

Klaus Iohannis este presedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezinta interesele Romaniei la cel mai inalt nivel”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Florin Roman: ”Fără Klaus Iohannis, domnule Orban, PNL nu era acum la guvernare, după ce Dvs ați pierdut alegerile parlamentare ca presedinte al PNL!

Florin Roman și Ludovic Orban

La rândul său, deputatul PNL Florin Roman, cel care a fost împiedicat prin violență să conducă ședința Camerelor reunite ale Parlamentului (pentru care fusese desemnat oficial de Ludovic Orban, prin decizie publicată în Monitorul Oficial), a reacționat și el dur față de atacul lui Orban la Iohannis.

”E clar! Cu Ludovic Orban se întâmpla ceva! Cum sa spui tu domnule Orban ca PNL nu-i datorează nimic președintelui Klaus Iohannis?
Fără Klaus Iohannis, domnule Orban, PNL nu era acum la guvernare, după ce Dvs ați pierdut alegerile parlamentare ca presedinte al PNL! Evident ca de vina sunt alții:))! Iar Dvs v-ați “sacrificat” in scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor, după ce ați dat toți asii guvernării la USR!
Klaus Iohannis a luat 6,5 milioane de voturi? Dvs domnule Orban, ati câștigat vreodată ceva, dar măcar ceva, pe vot uninominal?
Dacă ați uitat, președintele v-a susținut necondiționat. Pana ați luat-o pe cai greșite! Ați ajuns premier cu sprijinul domniei sale! Și asta ați uitat!
Nu Dvs l-ați făcut presedinte pe Klaus Iohannis, cum fără jena, v-ați exprimat! Dvs sunteți ce sunteți pentru ca președintele a fost corect cu Dvs!
Pe liderii liberali i-ați atacat, pe premier, mai nou pe președintele Iohannis! Cam multe fronturi deschise cu colegii, domnule Orban!
Dar, m-am liniștit! Acum sunteți brat la brat cu Barna și extremiștii lui Simion! Acolo va e locul…
Klaus Iohannis e președintele nostru! Nu Dvs!”.
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
3 comments on “Cine sunt liberalii care au reacționat dur după atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis
 1. Avatar

  Ipu

  Dar cutu ce a castigat?

  septembrie 11, 2021 Reply
 2. Avatar

  Aurel

  Acest ministru al energiei a afirmat in presa . acum cu putin timp in urma ca, pretul la gaze va scadea in primavara , cand va fi pus in functie gazoductul Nord stream. Numai ca din ultimile informatii din presa , se afirma ca acest gazoduct va intra in functie la 1 octombrie a.c. Rog conducerea ministerului energiei sa informeze populatia ,privitor la acesta vitala chestiune ptr. romani. De asemenea , poate ne spune public si criteriile de selectie ptr. firmele care vand energie,precum si motivatia salariile f. mari, comparativ cu ale majoritatii romanilor la cateva institutii de stat , ANRE , OPC, Transgaz etc ., care am inteles ca unele sunt in subordinea SGG.

  septembrie 12, 2021 Reply
 3. Avatar

  Csaba Pataki

  Domnule Roman, în sfârșit cineva din pnl spune lucrurilor pe nume, nu sunt membru pnl dar v-am votat cu speranță, dar cum se vede din exterior am sperat degeaba, un Orban care părea normal la un moment dat a dovedit că-i mai rău decât dragnea ar vinde totul numai să rămână șef, l-a întrebat cineva ce i-a promis lui barna, alt scârțar cu colegul lui cioloș, ca să fie dărâmat guvernul, eu cred că fără promisiuni din partea lui orban usr nu dărâma propriul guvern, dar asta este, de antonescu ați scăpat mai rămâne orban și acoliții lui care încă trăiesc în comunismul românesc, șeful nu poate fi contrazis, așa că mulți poate nu se vor mai duce la vot, nici eu dacă nu se va face ceva, scăpați cât mai repede de acești impostori !!!

  septembrie 12, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.