Clotilde Armand, în război cu o televiziune ”respectabilă”: ”Circulă o știre falsă. Legea e lege pentru toți. Continuăm”

Clotilde Armand, în război cu o televiziune ”respectabilă”: ”Circulă o știre falsă. Legea e lege pentru toți. Continuăm”

aprilie 15, 2021 0
Primarul Sectorului 1 a publicat pe pagina sa de socializare o postare în care acuză postul de televiziune Digi 24 că a difuzat pe pagina sa web un ”fake news”.
”Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune „respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet. Oameni buni, vă rog mult să nu dați crezare acestei inepții.
PS. Să nu credeți că respectivul jurnalist a solicitat un punct de vedere al primăriei. Doamne ferește să facă asta. În fine, legea e lege pentru toată lumea iar cablurile trebuie să fie în subteran. Nu pe stâlpi. Continuăm”, a scris Clotilde Armand pe facebook.
Postarea are atașată știrea incriminată, în care șefa de la Sectorul 1 este acuzată că vrea să schimbe ”de azi pe mâine” rețeaua de cabluri.
”Dorința primarului Clotilde Armand de a înlătura de azi pe mâine cablurile de internet și telefonie fixă de pe stâlpi ar putea perturba activitatea tuturor firmelor din zonă, dar și viața celor peste 238 de mii de locuitori ai sectorului. Printre ei, mulți care lucrează de acasă și s-ar putea trezi fără servicii de telecomunicații. Să nu-i uităm nici pe elevii care au trecut de mai bine de un an în sistemul online. (…)
Firmele din domeniu cer o discuție cu autoritățile locale pentru rezolvarea situației.  Altfel, 238 de mii de bucureșteni care locuiesc în Sectorul 1 pot rămâne oricând fără internet și cablu, în condițiile în care telemunca și școala online au devenit un mod de viață.

Primăria Sectorului 1 este cea mai bogată din Capitală, cu venituri estimate pentru acest an de peste un miliard de lei. În zona păstorită de Clotilde Armand se află și o mare parte din cartierul de business al Capitalei”, continuă relatarea celor de la Digi24.ro.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/296789865145679

Foto: captură Digi24.ro

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.