CNA amendeaza gindirea cu spume. Eu, Basescu, Tariceanu, Boc, Vosganian :)

octombrie 18, 2008 0

„Ediţia din 23.09.2008 – Valentin Stan l-a ameninţat pe Cristian Pătrăşconiu (Cotidianul), după ce acesta a scris pe blogul său un articol critic la adresa colegului Radu Tudor (rep.37.48): crede-mă, îţi va fi foarte greu dacă te mai prind că faci aşa ceva. (…)Dacă eşti analfabet, ignorant, incult, taci! Ascunde-te în munţi! şi i s-a adresat: Băi, penibilule!; Bă, ţărane, băăă!; nişte imbecili ca tine…”
Scuzati momentul autoreferential 🙂 Ceea ce am reprodus mai sus e un citat din decizia de sanctionare a postului Antena 3 din 16.10.2008. Comunicatul integral il gasiti aici!
In urma  cumularii mai multor momente de aceeasi calitate joasa (pe parcursul carora au fost infierati cu minie comparabila si CPTariceanu, TBasescu, EBoc, VVosganian) al caror protagonist a fost exoticul Valentin Stan (practician redutabil al rationamentelor cu spuma, care incep dintr-un loc comun si care esueaza adesea si rapid in invectiva), Antena 3 a fost sanctionata cu o amenda de 5000RON.
Calm si surizator, ii recomand domnului Stan sa incerce si citeva ceaiuri din flori de tei. Poate ca ii vor fi de folos 🙂
flori-tei.jpg

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.