Comisia Udrea. Urmeaza vizita la dentist?

august 19, 2009 0

Din capul locului, ca sa nu fie vreo confuzie: imi doream ca aceasta Comisie (Udrea) sa isi fi facut, asa cu se cuvine, treaba. Ceva de genul Comisiei Ridzi.
Dupa mai multe semnale evidente, se pare ca oamenii care o compun nu sint in stare de asa ceva. Convorbirile „transpirate” in week-end dovedesc inca o data care e miza REALA a celor desemnati sa faca parte din aceasta comisie si, foarte probabil, miza reala a partidelor pe care acestia le reprezinta. Prioritatile echipei conduse de un domn Orban care are nevoie urgenta de vacanta sint, s-a vazut, in mod clar altele si au legatura directa cu campania electorala.
Pe de alta parte, ultimele semnale indica faptul ca pesedistii si penelistii din aceasta comisie incep sa dea in spate. De pilda, Viorel Hrebenciuc a spus ca PSD nu ar prea sustine infiintarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea chestiunii inregistrarilor audio. Semnale de acelasi fel au venit si de la liberali.
Inca doua-trei cedari din astea si cei de la PNL & PSD vor avea, cum se spune, dintii in  palma. De aceea intrebam in titlu de dentist 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.