”COVID nu există, spitalele sunt goale, vaccinul nu e vaccin, oxigenul ucide, medicii sunt criminali”

”COVID nu există, spitalele sunt goale, vaccinul nu e vaccin, oxigenul ucide, medicii sunt criminali”

octombrie 22, 2021 1
”De ceva vreme, România se frânge sub un asalt nevăzut dar nemilos al armatelor morții.
Prin minciună, prin manipulare, prin coruperea sufletelor dar mai ales prin înfricoșare, misiunea lor este de a răspândi moartea. Cadavre, cât mai multe cadavre, cu cât mai multe cu atât mai bine, pe care să-și paveze drumul către putere.
Coronavirusul nu există, spitalele sunt goale, vaccinul nu e vaccin, oxigenul ucide, medicii sunt criminali, dozele sunt expirate, rugăciunea singură este calea spre imunizare… Și multe, multe alte tipuri de gloanțe dum-dum și bombe cu cuie menite a răspândi moarte. Cât mai multă moarte.
Vă imaginați cum ar arăta puterea acestora, clădită pe cadavre?
Ideologia lor este una a morții. Țelul lor final nu este viața, ci moartea – ei „îmbracă cămașa morții”, ei iubesc moartea pentru că ei cred că sângele lor va plămădi o lume așa cum o cred ei mai bună.
„Ni-i dragă moartea!”, cântă ei.
Și din acest motiv nici viețile celorlalți nu contează.
În fața acestui asalt, frontul a căzut. Anunțul a fost făcut marți seara de către președinte.
A căzut pe lipsa de decizie și pe frica celor chemați să guverneze. Au pierdut spațiul mediatic, lăsându-l la discreția combatanților morții. Au abandonat lupta cantonându-se în propriile coterii de partid. Mesajele incoerente – de la ”am învins” la ” nu s-a făcut ce trebuia” i-au derutat și demoralizat pe oameni.
La fel ca și necinstea – dacă e să privim spre scandalul Unifarm. Prețul este deja imens.
Mai putem câștiga această confruntare, care nu este despre coronavirus, ci despre viețile și libertățile noastre și ale generației care urmează?
Avem arma – și aceasta este vaccinul. Dar pentru a ajunge la ea trebuie să împiedicăm armata morții să blocheze drumurile spre depozitele de muniție.”
Sursa: Facebook/Ovidiu Nahoi
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “”COVID nu există, spitalele sunt goale, vaccinul nu e vaccin, oxigenul ucide, medicii sunt criminali”
 1. Avatar

  Dunn

  Sfanta aghiasma frantuzeasca batuta in piua.

  1. Francezii in imensa lor dorinta de a mai face un merde unchiuletului, le-au construit un laborator de arme biologice chinezilor. Chinezii au reusit in schimb magaria secolului. Franta este autorul moral al crimei, China este faptasul. Poate sa invarta RFI limba-n gura pana lesina, asta e adevarul. Multumim Franta, n’oublie jamais.

  2. Armatele astea nu au nici o legatura cu legionarii, armatele astea sunt ale Rusiei si duc un razboi psihologic impotriva poporului roman.
  Toti imbecilii romani au fost convinsi ca vor:
  – prezenta fizica in scoli
  – sa nu se vaccineze
  – homosexualii vor marsuri
  – ortodocsii vor pelerinaje
  – betivii vor la crasma
  – borfasii vor sa circule noaptea
  – femeile vor concediu
  – barbatii vor la stadion
  – prostimea vrea manele, gratare, popi, sfintiri si soboare
  – Ciolos si Macron (alta magarie frantuzeasca pt unchiul Sam) s-au gandit ca in plina isterie ar fi bine sa darame guvernul Romaniei pe motiv ca un putzoi are chef de jocuri. Multumim Franta, n’oublie jamais.
  3. Concluzia fina a redactorului RFI?
  Se bate cu fascismul, legionarismul si nazismul. Evident borfasii bolsevici sponsorizati de Rusia raman nementionati. Doar au daramat guvernul Romaniei cot la cot cu favoritii tipului care ii plateste dieta d-lui Nahoi.
  4. Singurul regret este ca nu a fost nimeni sa organizeze o Operatiune Opera asupra centrului de la Wuhan. Daca RFI nu stie despre ce e vorba va spun tot eu. Bombardarea preventiva a reactorului nuclear Osirak, cu tot cu specialistii francezi. Problem solved.

  Uite asa se pierde razboiul psihologic. Prin minciuna sau simpla abstinenta de la adevar.

  Cum sa lupti cand nu ai voie sa spui macar numele dusmanului? Ba mai mult, te iei la bataie cu un om de baie decedat acum 80 de ani. Penibil.

  octombrie 23, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.