Credeți că acțiunile Dianei Șoșoacă sunt de natură penală?

Credeți că acțiunile Dianei Șoșoacă sunt de natură penală?

martie 22, 2021 10
Credeti ca actiunile Dianei Sosoaca sunt de natura penala?
DA
928 Vote
NU
54 Vote
NU STIU
21 Vote

Articolul 352, alineatul 1 din Codul Penal prevede următoarele:

”Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
10 comments on “Credeți că acțiunile Dianei Șoșoacă sunt de natură penală?
 1. Avatar

  Doina Solomon

  Cred si responsabil afirm,că aceasta senatoare Sosoaca este responsabilă de zadarnicirea eradicarii Pandemiei de Covid-19.

  martie 22, 2021 Reply
 2. Avatar

  Dana

  Nu numai de natura penala ci si de natura medicala! Cineva trebuie sa se ocupe de acest personaj nefericit sa isi ia tratamentul la timp! Are clar nevoie de ajutor specializat!

  martie 22, 2021 Reply
 3. Avatar

  TANASE MIRESCU

  Sa se aplice legea. Este unica pentru toti românii!

  martie 22, 2021 Reply
 4. Avatar

  Adams Connie

  In Germania ar fi fost obligata sa-si dea demisia din Parlament pentru instigare la ura si rasism. Asta in cel mai fericit caz. Putea fi pedepsita si penal.

  martie 22, 2021 Reply
 5. Avatar

  Hadrian

  Sosoanca…nici nu ai ce comenta, eu ma simt comentznd la adresa ei ca si cand m-as adresa unei nevertebrate care chiar nu intelege ce se intampla in jurul ei. Ea vrea doar sa se hraneasca si atat. Din cunostintele mele juridice este pasibila inclusiv cu inchisoarea, de ce nu se iau masuri? Amenzile le plateste din impozitele si taxele romanilor ce muncesc in privat, adica efectiv pot spune ca ii jigneste si pe ei, furand banii de la cei ce se protejeaza de virus!

  martie 22, 2021 Reply
 6. Avatar

  Dan Dumitru

  Oriunde dorești să te angajezi trebuie să prezinți o adeverință medicală, din care trebuie să rezulte că ești apt pentru a desfășura acea muncă. Cred că pentru a putea candida ar fi necesară, foarte necesară o astfel de adeverință….duamna asta este absolut lipsită de discernământ….urmarea ar trebui să fie punerea sub interdicție judecătorească….și nu numai a ei…mai sunt ca ea prin parlament și au tot fost…atunci când ajungi să alegi dintre bolnavi psihic e rău, rău…nu mai ști dacă ce-ai ales e cu capul sau tu ai ceva la mansardă….

  martie 22, 2021 Reply
 7. Avatar

  Banateanul

  Este o nenorocita.

  martie 22, 2021 Reply
 8. Avatar

  mariana keich

  da

  martie 22, 2021 Reply
 9. Avatar

  Filip Gheorghe

  A încălcat legea antipandemie din start fără nici un dubiu , îi e teamă cuiva de ea ? Cum se face că e invitata permanentă a televiziunile mogulilor penali ?

  martie 23, 2021 Reply
 10. Avatar

  Marin Constantin

  Aceasta escroaca trebuie internata urgent, ori la Jilava ori la Balaceanca!

  martie 24, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.