Crin Antonescu si stringerea rindurilor in PNL

mai 24, 2009 0

Presedintele PNL anunta ca ii reprimeste in partid pe liberalii care au dezertat si care au ajuns in PDL, DAR numai inainte de caderea din toamna a lui Traian Basescu.
In detaliu despre aceasta poveste, aici!
Bun! Inteleg resorturile electorale, motivationale si, pina la urma, tactice care au declansat reactia presedintelui PNL. Asemenea luari de pozitie sint, pina la urma, inevitabile in logica de razboi care domina, mai ales anul acesta, relatiile dintre principalele partide romanesti.
Dar, pina cind dl Antonescu ar vedea pusa in practica dorinta pe care o ascunde invitatia lansata de domnia sa, eu cred ca e mai degraba de luat in calcul un alt scenariu – liberalii, mai ales cei din teritoriu, vor continua sa migreze spre PDL. Buni conducatori de oportunism, nu se poate sa nu vada de unde bate cu adevarat vintul!
P.S. Nu inteleg indaratnicia actualei conduceri a PNL de a-l scoate in fata pe Varujan Vosganian. Ca ministru de finante, cei care mai pastrau ceva rezerve de simpatie pentru pianistul de la guvern (si, cum veti vedea in curind, prozatorul din afara Executivului – sta sa ii apara o carte, daca informatiile mele sint corecte) au avut nenumarate ocazii sa si le consume.
PS2 O stire despre Elena Basescu pe Mediafax!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.