Croitoru se duce peste Coalitia GRIVCO

octombrie 17, 2009 0

Vineri, cel putin PSD s-a aratat iritata de insistenta premierului desemnat de a avea consultari cu partidele politice, in vederea degajarii unor solutii pentru conturarea unui eventual Executiv.
Punind la lucru politica misto-ului, pesedistii au spus batos ca ei refuza invitatia lui Lucian Croitoru si ca, in cel mai bun caz, il asteapta pe acesta la partid. Nu a fost greu sa citim in pozitia PSD o tentativa de umilire.
Iata si raspunsul lui Lucian Croitoru – ft bun din perspectiva marketingului politic:

Voi scrie presedintilor de partid, domnului Geoana, voi scrie PSD, PDL, PNL, UDMR si minoritatilor, ca-i invit sa incepem acest proces de consultari in vedera desemnarii unui guvern. Voi scrie ca aceste consultari vor avea loc la sediile partidelor… unde domniile lor pot sa vina cu orice oameni doresc … Sunt increzator, pentru ca niciun lider de partid nu a spus ca nu se va vedea cu mine, au spus ca nu ma vor vota pentru ca acesta este stadiul actual al acestui mediu volatil, de dinamica politica …. O sa vad ce vor domniile lor sa-mi dea sau sa le dau si la randul meu le voi face o oferta.

Croitoru a adaugat:

O sa vedeti ca voi castiga sprijinul in Parlament: sunt convins, eu nu actionez daca nu sunt convins

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.