CULISELE STATULUI PARALEL. Anca Alexandrescu: „Candidata Dreptei, doamna Kovesi, are legături strânse cu „mogulul serviciilor”- Zoltan Teszari”

CULISELE STATULUI PARALEL. Anca Alexandrescu: „Candidata Dreptei, doamna Kovesi, are legături strânse cu „mogulul serviciilor”- Zoltan Teszari”

noiembrie 29, 2023 0

Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel a declarat că, foști oameni cheie din servicii, „garda veche”, aveam în Grindeanu un înlocuitor la conducerea PSD în locul lui Ciolacu, numai că nici actualul lider al partidului nu „stă cu mâinile în sân”. Anca Alexandrescu acuză și faptul că, deși este dată de toți drept candidata unică a dreptei politice din România, Codruța Kovesi are legături vechi de prieteniei cu „mogulul serviciilor”, Zoltan Teszari.

„Au sărit băieții din gașa veche a SRI, care stau pe dreapta și fac bani mulți. S-au prins ce li se pregătește și le-au zis că îi fac o dezvăluire lui Ciolacu și astfel vine Grindeanu să preia partidul. Dar ce se fac, pentru că și Sorin are aceeași. Pe de altă parte, Cioloș tot strigă că vrea un unic candidat de dreapta, iar acesta să fie Laura Codruța Kovesi. Și Alina Gorghiu o vrea pe Kovesi candidată unică a dreptei. Doamna Kovesi a lucrat pentru RCS RDS dar și fostul soț a fost asociat cu Zoltan Teszari. Ba chiar și un fost iubit a mai lucrat acolo. Este clar, mai ales că domnul Teszari a contribuit cu 145.000 de lei la campania lui Iohannis. Teszari era poreclit „setaua cea mai prețioasă a serviciilor”. Cert este că există un pericol al monopolului pe piața media, mai ales prin prisma legăturilor lor cu Statul Paralel. Și-au dat seam că Ciolacu e versat și le-a mai stricat jocurile băieților. Grindeanu s-ar putea să nu preia partidul”, a declarat Anca Alexandrescu.

CITEȘTE ȘI: CULISELE STATULUI PARALEL. Liviu Alexa: „Codruța Kovesi, „Zeița Dreptății”- are o veche relație de strânsă amiciție cu Zoltan Teszari”

Negocieri pentru preluarea unor posturi de televiziune au avut loc în ultimele 2 luni la un hotel din Londra între o parte din grupul de la Cluj, oameni din jurul generalului Florian Coldea și firme de piar. Cunosc destul de bine aceste intenții, a declarat fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 tv de Andrei Bădin.

În ultimele zile s-a vorbit de preluarea postului Prima tv deținut în prezent de Cristian Burci de către un grup format din Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, oameni din Grupul de la Cluj și reprezentanți ai mogulului fără chip Zoltan Teszari, patronul Digi.

Dragomir a susținut că aceste grupuri doresc o implicare puternică în media pentru a susține un candidat la prezidențiale.

Coldea își dorește un candidat la prezidențiale pentru a nu se duce la pușcărie. A fost aruncat pe margine de Iohannis și actuala conducere a SRI, EI, ei, nu vor să stea pe margine, sunt obișnuiți să facă mulți bani și să aresteze, a declarat Dragomir.

El a mai afirmat că Zoltan Teszari, patronul Digi, ar trebui audiat în Comisia SRI deoarece ar exista mai multe informații transmise acestui for privind legăturile cu SRI.

Comisia SRI ar trebui să îi arate un pic chipul întrebându-l despre relațiile domniei sale cu domnii Maior și Coldea, a mai declarat Daniel Dragomir.

Fostul colonel SRI a precizat că a furnizat Comisiei SRI elemente concrete despre Teszari și oameni din anturajul acestuia.

 
Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.