Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!

Cum a DISTRUS mafia lui Coldea fotbalul românesc: milioane la mijloc. Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive: Kovesi știa totul!

iunie 8, 2024 0

Ies la iveală noi informații halucinante despre modul în care mafia generalului Florian Coldea și-a întins tentaculele asupra fotbalului românesc! Tot mai multe nume sonore au început să vorbească și acuză faptul că gruparea statului paralel a ordonat condamnări. De exemplu, Gigi Becali a vorbit despre execuția lui Gică Popescu. Iar președintele FCU Craiova a povestit cum hidra coldistă i-a distrus afacerea și l-a băgat în pușcărie. Adrian Mititelu chiar a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor. 

„Eu sunt prima lor victima, a statului paralel. M-au scos nebun și m-au bagat si la puscarie.
Care sunt dovezile ca in spatele arestarii e traila? El a inventat federatia. Eu aveam informatii ca el este omul serviciilor. El era omul unora din servicii. Kovesi stia totul”, a declarat Adrian Mititelu.

La rândul său, Mitică Dragomir spune că magistrații au făcut dosare la comanda caracatiței coldiste.

„Protocoalele nu mai poate nimeni să dea înapoi, protocoalele au fost făcute să bage la pușcărie oamenii incomozi cu semnătura lui și a lui Dumbravă. Câțiva judecători, câțiva. Și câțiva procurori care făceau. Dosare la comanda de frica lui Dumbravă și a lui Coldea”, a povestit Dumitru Dragomir.

Dosarul generalilor. Coldea, la control judiciar! Grupul infracțional al statului paralel se DESTRAMĂ

Și Gigi Becali susține că Gică Popescu a fost încarcerat la comandă în 2014, cu o zi înaintea alegerilor FRF, pentru ca Răzvan Burleanu să ajungă președintele Federației.

„Ce-ai cu Gică Popescu? 3 ani şi 10 zile, i-a mai dat şi 10 zile ca să intre la regim închis. L-a pus Burleanu, care e omul lui Coldea. Păi de ce l-a băgat Coldea pe Gică Popescu? Ca să ia Burleanu”, sustine Gigi Becali.

Răzvan Burleanu susține însă că nu s-a întâlnit cu Florian Coldea: „În ceea ce îl privește pe domnul Coldea, nu am avut niciodată nicio întâlnire cu dumnealui înainte de 2014. Am avut bucuria să ne întâlnim pe stadion la meciurile Echipei Naționale”. 

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.