Da, am fost dat afara de la Cotidianul de domnul Cornel Nistorescu!

august 3, 2009 0

Am fost anuntat, neoficial, verbal si de catre colegii mei, ca dl Cornel Nistorescu a decis sa ma dea afara de la ziar. Mi s-a povestit ca, intrebat care au fost argumentele unei asemenea decizii, dl Nistorescu nu a oferit nici unul care sa indice vreo abatere profesionala din partea mea. A fost un act de vointa si de autoritate.
Intrucit efectele deciziei de astazi a dlui Nistorescu mi-au provocat cel mai dificil, mai absurd si mai nedrept moment al carierei mele profesionale, va rog sa imi ingaduiti sa nu formulez deocamdata decit acest mesaj. Daca as vorbi mai mult acum, ar fi reactii pe care le-ar dicta presiunea emotiilor si poate ca pe unele le-as regreta apoi.
Va multumesc celor care sinteti alaturi de mine si, un egala masura, celor care m-ati cautat la telefon. Acestora din urma, le spun ca deocamdata, fiind peste masura de tulburat, nu as dori sa fac nici un alt comentariu in legatura cu situatia mea, in afara acestui mesaj care sper sa ajunga la dumneavoastra. Cei care ma cunoasteti, stiti ca nu sint un tip nepoliticos! Cei care ma veti cunoaste, veti afla asta! Iertare, va rog!
Inca ceva, o mica marturisire: am fost educat sa nu pun capul in pamint, sa nu ingenunchez in fata absurditatii, sa nu cedez in fata nedreptatii! Nu ma voi schimba! Puteti fi siguri de asta!
E foarte dificil si cind va spun asta, va rog sa nu credeti nici macar putin ca as glumi! Dar nu imi e frica! Sa nu va fie frica nici dumneavoastra!
Va multumesc! Si pentru solidaritate, si pentru intelegere…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.