Daca miine ar avea loc alegeri…

mai 19, 2009 0

M-am saturat. De o bucata de vreme, dupa salut, buna dimineata/ziua/seara sau hello, urmeaza  “ei, cine crezi ca iese?”. Raspund aici si pentru cei care n-au avut inca ocazia sa ma intrebe si ar dori s-o faca. Daca miine ar avea loc alegeri pentru functia de presedinte al Romaniei, cistigatorul ar fi Traian Basescu. In noiembrie sau decembrie, habar n-am. Citeva pareri am, totusi:
– Crin Antonescu e, inca, mai mult personaj decit persoana. Pe masura ce proportia se inverseaza, dezamageste. Are timp sa mai invete din greseli dar nu cred, in acest moment, ca e capabil sa devina Liderul pe care sa si-l doreasca o majoritate.
– Geoana isi joaca rolul de candidat asa cum trebuie, dar limita sa e clara: nu e vedeta decit pe scena si atita timp cit tine piesa. In afara scenei se pierde in peisaj precum majoritatea dintre noi.
– Ura fata de Basescu  a multor romani nu e suficienta. In cazul celor doi, Antonescu si Geoana, e valabila zicerea cu “Dumnezeu iti da dar nu-ti baga-n traista”.
P.S.- Evident, nu cred in scenariu Boc candidat in locul lui Basescu. Iar a comenta pe marginea lui mi se pare pierdere de timp.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.