Daca Traian Basescu…atunci cui…?

august 5, 2009 0

Traian Basescu apare in cercetarile sociologice, in continuare, ca fiind favoritul numarul 1 pentru ocuparea functiei de presedinte dupa scrutinul din toamna acestui an. Daca ceilalti candidati sint posibilii viitori presedinti ai Romaniei, Traian Basescu este PROBABILUL viitorul presedinte al Romaniei.
Paranteza: in 2004, cind a aflat cine ii e principal rival in cursa pentru Primaria Generala a Capitalei, Traian Basescu a trimis o felicitare de multumire celor de la PSD. Stia foarte bine ce stia – domnul Geoana a ramas singur in cortul de campanie in seara anuntarii rezultatului votului pentru a „sarbatori” o infringere umilitoare pentru el!
Daca lucram pe ipoteza ca TB va fi sef al statului pentru inca un mandat, atunci cui ar trebui, dupa turul doi (caci va fi, sigur, un tur doi!),,  sa ii trimita domnul Basescu telegrame cu multumiri?
P.S. Intrucit am sentimentul ca lista celor care tb sa fie in decembrie felicitati pentru voluntariatul nedorit pe care il practica si pe care il vor practica in contul lui Traian Basescu e mare, va las libertatea de a introduce pe aceasta lista si pe citiva dintre automobilistii periculosi ai acestei tari 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.