De ce l-as vota pe Tariceanu

iunie 23, 2008 0

Pentru ca as prefera un partid liberal unuia socialist. Sau mai multor partide care sunt socialiste. Si cum altul liberal nu mai exista, PNL-ul ar parea singura optiune. Numai ca poza din platourile Pro-TV-ului cu Crin Antonescu si Voctor Ponta brat la brat si zambet langa zambet mi-a adus aminte de toate porcariile pe care liberalii le-au facut dpdv doctrinar. Dreapta romaneasca arata azi precum arata odata sensul dinspre mare al autostrazii de la Cernavoda: plin de gropi si inchis circulatiei. Dreapta politica nu mai are in Romania un partid care sa-i justifice existenta.
Asadar, al doilea motiv pentru care l-as vota pe Tariceanu ar fi, eventual, ca PNL-ul propune un program de stanga mai bun decat concurentele sale. Dar pe banda de stanga, PNL-ul arata ca un sofer care a luat-o pe contrasens – adica merge inapoi din parapet in parapet si din busitura in busitura, incurcand toata circulatia.
De ce l-as vota pe Tariceanu? Pai am cam ramas fara motive. Voi reveni si asupra celorlalte partide, pentreu a nu lasa impresia ca aceasta este un text croit impotriva penelistilor. Am crezut insa de cuviinta sa incep cu cei care formeaza guvernul.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.