De la PRM pentru PD-L, sa traiasca! Arad, Aurel Ardelean, Gh. Falca!

septembrie 11, 2008 0

De la PRM, Aurel Ardelean a venit de foarte putin timp in PD-L. In Arad, mai exact. Nu bag mina in foc, dar gura tirgului vorbeste ca rectorul-parlamentar (a se vedea monitorizarea SAR!) mersese cu jalba in mina si la PNL, numai ca acolo a fost refuzat.
Probabil ca multi dintre dumneavoastra nu stiu cine este acest personaj. Mai intii insa, sa va spun cine are toate sansele sa fie: unul dintre viitoriii parlamentari ai PD-L. A venit la pedelisti de la peremisiti pentru ca i s-a promis un loc sigur (caldut, garantat) de catre marele tartor „popular” din Arad, Gheorghe Falca. Nimeni altul decit finul lui Traian Basescu. Protector, cum spuneam, al domnului Ardelean. Dl Ardelean: fost peremist, actualmente rector cu scandaluri la activ la o universitate privata din Arad (Vasile Goldis) unde, din cite stiu eu, preda si dl Falca cursuri de politologie.
Nu doar fost peremist, dar si membru in echipa de baza a celor 322, in echipa celor care l-au suspendat pe nasul lui Gh Falca, Traian Basescu. Dl Falca e de altfel cel care a acceptat nominalizarea  „la sigur” pentru Senat  a acestui personaj bizar al zonei (trecut si pe la alte partide inainte de a ajunge la PRM si acum, iata, la PD-L si, de asemenea, bun purtator de scandaluri! ) pe motiv ca e nascut in Chisineu Cris.
Deci, daca nu vor fi surprize, pe Aurel Ardelean – reformist de ziua a saptea pedelist! – il vom regasi in viitorul Parlament. Pe dl Ardelean, cel care nu a castigat niciun mandat de consilier local, nici la Consiliul Judetean (unde a candidat primul pe lista, deci inclusiv pe zona Crisurilor!), nici la Consiliul Local Municipal Arad.
Am si doua intrebari: sa fie banii explicatia pentru care exista atita tacere in jurul acestui personaj care a fost pus in regim de urgenta in fruntea bucatelor la Arad? Si: ce va spune dl Basescu atunci cind va afla ca finul sau l-a luat in brate pe unul care l-a suspendat cu voluptate din functia de sef al statului?
PS. Cautati numele Aurel Ardelean si date despre acest personaj pe Google. Chiar daca putin mai greu (sa fie la mijloc vreo firma de PR care a coafat ordinea de afisare a materialelor despre dl Ardelean?), le veti gasi si veti intelege mai bine de ce aceasta postare are un ton oarecum scirbit.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.