DG in actiune. DG nu este normal!


  Cu respect si cu o afectiune pe care nu o pot fisura nici cele 20 de telefoane 🙂 pe care le primesc in medie simbata de la DG, va propun pe acest blog un experiment vizual. Vernisez astazi o expozitie virtuala cu desene realizate de DG.
  DG este Devis Grebu. Ilustrator-editorialistul Cotidianului. Devis Grebu este un ilustrator care a lucrat pentru foarte multe publicatii internationale prestigioase si caruia, adesea, ii spun doar in semn de apreciere ca „nu e normal”.
  S-a vorbit destul de mult – inclusiv eu am facut-o – despre istoria recenta a Romaniei. Despre comunism, despre Ceausescu, despre lingaii lui Ceausescu, despre Iliescu, despre – a propos si de cartea lui TRU pe care o asteptati multi dintre dumneavoastra – „Incotro se duce Romania”. Desenele de mai jos vorbesc plastic chiar despre asta.
  Sint sigur ca veti recunoaste multe dintre personajele care apar in aceste desene excelente. Sint ale noastre, „din popor” si, mai ales, „impotriva poporului”.
  nota bene! Pentru o buna vizualizare a acestor desene trebuie neaparat sa dai un click pe fiecare imagine. Conteaza si intregul, dar si detaliile.
  grebu-bun-e1.jpg
  grebu-2-bun.jpg
  grebu-3-bun.jpg
  grebu-4-bun.jpg
  grebu-5-bun.jpg
  grebu-6-bun.jpg
  grebu-7-bun.jpg
  grebu-8-bun.jpg
  grebu-9-bun.jpg
  grebu-10-bun.jpg
  grebu-11-bun.jpg
  grebu-12-bun.jpg
  grebu-13-bun.jpg
  grebu-15-bun.jpg
  grebu-16-bun.jpg
  grebu-17-bun.jpg
  grebu-18-bun.jpg
  grebu-20-bun.jpg
  grebu-22-bun.jpg
  grebu-23-bun.jpg
  grebu-25-bun.jpg
  grebu-27-bun.jpg
  grebu-28-bun.jpg
  grebu-29-bun.jpg
  PRIVITI CU ATENTIE!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here